Vaterpolisti Cattara pobjednici Olimpijskih nada

0
mladi vaterpolisti Akademije Cattaro

Vaterpolo akademija Cattaro je u nedjelju, 12. maja bila domaćin turnira Olimpijske nade u kategoriji Nade (2001. i mlađi).

Vaterpolisti  Cattara su osvojili prvo mjesto i na taj načim postali pobjednici Olimpijskih nada u kategoriji 2012/2013.

Cattaro je ubjedljivom igrom savladao ekipu Juga i Dubrovnika rezultatom 6:1.

U drugom kolu je pobjedio Budvu m:tel rezultatom 9:1, a u poslijednjem bio bolji od ekipe Primorca i slavio rezultatom 9:3.

Na svečanoj ceremoniji dodjeljeni su pehari i medalje.

Zlatana medalja i pehar pobjednika prvenstva pripao je ekipi Cattara.

Srebro ekipi Jadrana iz Herceg Novoga, bronza ekipi Primorca.

Četvrto mjesto zauzela je ekipi Juga, a peto je pripalo ekipi Budve m:tel.

Najbolji igrač i strijelac turnira je Miroslav Perković iz ekipe Cattara, a najbolji golman je Samir Spahić takođe iz Cattara.

“Izuzetno sam ponosan i zadovoljan ostvarenim rezultataom koji je došao kao proizvod mukutrponog rada i zalaganja igrača, stručnog štaba i Kluba. Čestitam igračima na pokazanoj igri i fer play. Činjenica je da smo dominantna ekipa u ovoj kategoriji već dvije godine, da radimo dobro, kontinuirano i stvaramo buduće šampione. Zahvalio bi se svim klubovima učesnicima na fer i koretnom odnosu i igri”, izjavio je trener Cattara Željko Vičević.

Zasluženo priznanje
Pehar za najbolje

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].