UCA: Majka država kao maćeha

7
Mihailo Mandić i premijer NSW-a g-dja Kristina Keneally

UCA: Majka država kao maćeha

Prema posljednjem popisu u Australiji živi oko 1200 Crnogoraca, a predsjednik Udruženja Crnogoraca Australije Mihailo Mandić kaže za Portal RTCG da nije zadovoljan odnosom države prema dijaspori. Ističe da sa institucijama u Crnoj Gori, Udruženje nakon referenduma nema komunikaciju. O razlikama života u Australiji i Crnoj Gori mogao bi kaže da napiše knjigu.

Majka država kao maćeha

Otvorite link kako bi mogli da pročitate tekst u cjelini

7 KOMENTARI

  1. Uspio si Mihailo Mandiću i u bijeli svijet samo mi ovđe ne priznajemo svoje niti ih znamo čuvati.Zato nam pamet odlazi i rasipa se po svijetu.

  2. Lično sam upoznala ovog divnog, kulturnog i obrazovanog čovjeka.
    On ne samo da je intelektualac nego veliki radnik i promoter Crne Gore u ogromnom Sidneju, pa ne mogu da vjerujem da to ne cijeni matična država.Milsim da je on po struici inženjer ili ljekar ne znam tačno.Pozdrav iz Boke Kotorske za gospodina Mandića i sve CRNOGORCE u dalekoj Australiji gdje i sama imam rodbinu.

      • Kotor je vazda imao veze sa čitavim svijetom preko mora , pomorstva i danas preko Skala radija.kada dođete u Kotor neka vas pozovu na naš omiljeni radio da nam pričate kakoo se živi u dalekoj Australiji, imali li kengura i koala, koliko košta kruh, pivo, ima li tamo korupcije kriminala i prebrojavanja itd.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].