Struja prekinula prenos signala sa Vrmca radio i TV emiterima

5
antenski stub na Vrmcu

Nestanak struje na brdu Vrmac danas od 13 sati i 30 minuta do 15 sati, gdje je smještena emisiona tehnika velikog broja elektronskih medija, uslovio je prekid programa.

Skala radio je pozvao direktora Elektrodistribucije Predraga Bogetića koji se nije javljao, ali nam je dežurni u trafostanici Škaljari kazao da se radi o ispadu sklopke u samom objektu i da pozovemo Radio difuzni centar.

Pozvali smo odgovorne iz Radio difuznog centra i dobili uvjeravanje da će radnika zaduženog za održavanje objekta poslati da provjeri o čemu se radi.

Saznali smo takođe da se sklopke nalaze izvan objekta i da bi to Elektrodistribucija mogla da popravi u kratkom vremenskom periodu.

Dok se odgovorni iz Radio difuznog centra Crne Gore ne sjete da angažuju nekoga iz Kotora, dolaziće čovjek iz Podgorice ili Cetinja, pod uslovom da radno nije angažovan na nekim drugim lokacijama.

Do tada će Kotor biti bez radio i TV signala, baš kao i policija i druge službe koje koriste objekat na Vrmcu.

Fakture se ispostavljaju redovno, samo što struja nije redovna, a agregat već desetak dana ne radi, jer neko uporno krade nafru i akumulator, a nema ko da ga uhvati.

Evropski put, bar kad je ovaj segment u pitanju je zagarantovan.

U cijeloj priči od slušalaca smo saznali  da u stvari nije bilo struje u ovom dijelu opštine, to jest, da je ipak bio kvar na mreži, a ne u ormaru objekta na Vrmcu, ali kao što čujete ni prave informacije iz kotorske Elektrodistribucije.

Moguće da su veliki sniježni nanosi na Vrmcu i u Kotoru srušili stubove, zbog čega uru i po nije bilo ni struje, a ni informacije.

5 KOMENTARI

  1. Oni ne govore istinu.
    Struje nije bilo na Muo samo prebacuju loptice. taj ping pong nije više za izdržat.zašto nas toliko pocjenjuju? Hvala vam radio Skala što se barem jedini trudite da znamo što se dešava.

  2. Iz Podgorice ili Cetinja dolaze da popravljaju. STRAŠNO
    Kradu naftu i akumulator i niko ništa.Strašno;Jad i nevolja, što je ovo ljudi????

  3. Veliki je snijeg u Kotor i na Vrmac pa se se obalili stubovi. Da im sve po spisku.Mi smo krivi narod kao ovce.

  4. Sram ih bilo a vama hvala što ste nam dali informaciju.
    Kumim vas Bogom ne plaćajte im fakture i račune. Oni se bogate ami svi ostali trpimo.neka ih je stid i distribuciju i difuzni centar.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].