Specifičan teren otežava radove

1
radnici u vodi do koljena

Pavle Ječmenica

Pavle Ječmenica

Radovi na postavljanju kanalizacionih i vodovodnih cijevi na potezu od muljanske rive prema Kotoru odvijaju se otežanom dinamikom zbog izuzetno uskog puta i blizine objekata koji se nalaze na samoj ivici puta kojim se paralelno postavljauju tri cjevovoda.

Ovo je za Skala radio kazao Pavle Ječmenica, u ime nadzora firme “Dahlem”.

Radove takođe otežava i loše vrijeme, jer su zbog velike količine vode izuzetno teški uslovi u rovovima.

“Trenutno je usporenija dinamika i sa određenom rezervom smo započeli radove na ovom potezu, ali to ne bi trebalo da ugrozi završetak posla u predviđenom roku”, kazao je Ječmenica.

Na naše pitanje kako se rješavaju problemi kada do njih dođe, uz podsjećanje na kuću Petovića na Muu gdje je usljed radova došlo do izvjesnih napuklina, Ječmenica je odgovorio da je u tom slučaju najvažniji veoma pažljiv rad izvođača.

U konkretnom slučaju odmah je na lice mjesta izašla stručna komisija, koja je sagledala problem i konstatovala  da se dalje izvođenje radova mora nastaviti uz poseban oprez, kao i da se kod tamponiranja mora koristiti drugi, kvalitetniji i krupniji materijal zbog sigurnosti objekta, rekao je on.

Ječmenica je kazao da je saradnja sa građanima na terenu veoma korektna i još jedanput ih pozvao na strpljenje i razumijevanje, jer je riječ o delikatnom poslu koji se i pored otežavajućih okolnosti mora završiti u roku.

1 KOMENTAR

  1. Mještani su od početka znali koliko je težak ovaj teren i da će biti muke.teško da će se ova rabota svršiti do juna

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].