Muo-Prčanj: položeno 30% kanalizacione mreže

0
radovi po planu i u teškim uslovima

Pavle Ječmenica

Pavle Ječmenica

Radovi na izgradnji kanalizacione mreže i distributivnog vodovodnog sistema na potezu Muo-Prčanj, teku zadovoljavajućom dinamikom, iako je izuzetno težak teren zbog blizine mora priobalnim putem kuda se polažu cijevi.

Radi se u dvije smjene do kasno u noć, trenutno na najdubljim sekcijama u blizini muljanske rive, gdje je nivo mora visok, pa su radnici u rovovima do pola u vodi.

Čim budu prevaziđena ova uska grla, i progres radova biće bolji, kazao je za Skala radio Pavle Ječmenica, u ime nadzora firme “Dahlem”.

Osim ove dionice priobalnog puta radi se i na sekundarnim kracima kanalizacione mreže u Muu, a do sada je u skladu sa dinamičkim planom položeno oko 30 odsto cjevovoda, kazao je Ječmenica.

On se u ime izvođača i nadzora zahvaljuje lokalnom stanovništvu na razumijevanju i saradnji, i u cilju završetka ovog posla u planiranom roku, do 15.  juna.

Ječmenica poziva građane da i u nastavku posla omoguće nesmetan prilaz mehanizaciji, prije svega da ne parkiraju svoja vozila u zoni izvođenja radova.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].