Mladima ne “smrdi” ni jedan posao za džeparac preko ljeta

0
sa seminara

sa seminara

sa seminara

Na kotorskom Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, gdje se danas održava sajam sezonskog zapošljavanja Summer job 2013, vlada veliko interesovanje mladih za poslove preko ljeta, najviše u oblasti turizma.

U holu ovog Fakuletata oko 30 poslodavaca predstavnika hotelijera, turističkih agencija, osiguravajućih društava u neposrednom kontaktu prikupljaju aplikacije zainteresovanih za sezonsko zapošljavanje.

Seminar koji organizuju Studentski parlament Univerziteta Crne Gore i studentska organizacija “Turist” je prilika da se maturanti i studenti na jednom mjestu informišu o mogućnostima i uslovima za posao preko ljeta, u kontaktu sa poslodavcima iz cijele Crne Gore.

Skala radio je zabilježio interesovanje mladih uglavnom završenih studenata Fakuklteta za turizam i hotelijerstvo i onih koji su pri kraju studija, za poslove recepcionera, šankera, konobara, hostese, kuvara, ali i pomoćne radne snage u kuhinji, sobarica, zatim na plažnim barovima.

Pronašli smo i mlade koji su imali iskustva u sezonskom poslu u inostranstvu, čija iskustva, kako su nam kazali, govore da se vani i te kako treba oznojiti i da ni jedan posao nije ispod časti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].