Medicinskoj sestri Maji Rakonjac potrebna novčana pomoć za liječenje u Turskoj

2
Maja Rakonjac

Medicinska sestra Maja Rakonjac, koja se nesebično zalaže za pomoć onima kojima je najpotrebnija, nalazi se u teškom zdravstvenom stanju.

Maji je potrebna hitna transpalatacija bubrega pa se mole svi ljude dobre volje zajedno sa privrednim subjektima za pomoć kako bi spasili Majin život.

“Nadamo se da će humani građani Crne Gore, prepoznati ovaj težak trenutak u kojem se našla mlada osoba koju je opaka bolest trenutno spriječila da se ostvari kao majka, te da ćemo kao i uvijek složno odgovoriti ovom najhumanijem mogućem pozivu i omogućiti Maji i njenom suprugu Zoranu sve dalje radosti u ulozi budućih roditelja”, navodi se u molbi dostavljenoj medijia.

Neophodnu transplantaciju nažalost nije moguće odraditi u Crnoj Gori stoga Maja mora ići u Tursku na kliniku Acibadem.

Iznos potreban za transplantaciju bubrega, ujedno i za Majin život je 30.000 eura.

Donacije se mogu uplatiti na tekući žiro račun: 555000900293794577 i devizni račun broj: ME 25555000900320683947, koji se vode kod Addiko banke AD Podgorica na ime Maje Rakonjac.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].