Marija Ćatović primila predsjednika Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Savjeta Evrope Herviga van Štaa

4
Sa prijema

Marija Ćatović

Gradonačelnica Kotora Marija Ćatović primila je danas predsjednika Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Savjeta Evrope, potpredsjednika Komiteta regiona Evropske unije i predsjednika parlamenta austrijske pokrajine Tirol Herviga van Štaa, koji se nalazi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

U srdačnom i prijateljkom razgovoru Herviga van Šta je kazao da će pomoći u valorizaciji pojedinih objekata koji su od istorijskog i kulturnog značaja za Kotor, poput tvrđave Goražde, kazala je gradonačelnica Ćatović gostujući u emisiji Skala radija “U žiži”.

Ćatovićeva je upoznala visokog gosta sa brojnim projektima koji su u fazi pripreme za konačnu realizaciju.

Sjutra će gradonačelnica Kotora potpisati sporazum sa Evropskom investicionom bankom koja daje donaciju od 70.000 eura za konsultanta koji će da pomogne u raspisivanju međunarodnog tendera za izgradnju lifta od Gurdića do vrha brda Sv. Ivan.

Radi se o javnom privatnom partnerstvu, a međunarodnim tenderom će se definisati svi uslovi vezani za ovu izuzetno značajnu investiciju, kazala je Ćatovićeva.

4 KOMENTARI

  1. a ti vjeruješ u te fore?:).ne vjerujem gradonačelniku koji jednom nije prošetao gradom da se uvjeri kakvo je stanje,nego sve iz kancelarije,ostavite se toga 🙂

  2. Gospođo Ćatović,da li će vam pojedini i to iz vaših redova pokvariti i osujetiti i ove planove i sve što stedo kraja doveli na papiru kako ste izjavili u emisiji. Nije mi jasno ko to rovari uporno i za čiji interes da se u Kotor ne može mrdati dalje od planova. Ja znam jer sam u privredi koja je u kolapsu što znače ovakvi projekti i potpisivanje sporazuma. Ali zaista ne znam i ne razumijem zašto se ne obratite javnosti i prozovete sve one koji vam stoje na putu . Očigledno je da se nešto iza brda valja.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].