Marija Ćatović na prijemu kod Iva Josipovića

7
Marija Catovic sa predsjednikom Josipovicem

Gradonačelnica Kotora Marija Maja Ćatović prisustvovala je prijemu koji je predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović priredio za predstavnike Međunarodnog festivala turističkog filma, gradova dobitnika i nominiranih za Zlatni cvijet Evrope 2013., dobitnike Međunarodne turističke nagrade Zlatni Interstas 2012. i dobitnike Međunarodne turističke nagrade Povelja F.E.S.T.2012.

Utemeljitelj Međunarodnog festivala turističkog filma, i predsjednik Međunarodne federacije festivala turističkog filma Vojko Pleština istaknuo je značaj cjelokupne manifestacije i njen veliki doprinos razvoju turizma Hrvatske.

Prilikom susreta istaknut je uspjeh ovogodišnjeg festivala na kojem je predstavljen rekordan broj od 69 zemalja sa svih kontinenata sa 298 turističko-promotivnih filmova.

Hrvatski film i ove je godine u međunarodnoj konkurenciji osvojio nekoliko nagrada od kojih se ističe nagrada “Baldo Čupić” za film “Armad Assante – I love Zagreb”, u produkciji Turističke zajednice grada Zagreba, te promotivni film “Oda radosti”, u produkciji Hrvatske turističke zajednice, koji je do sada osvojio najprestižnije nagrade na brojnim međunarodnim festivalima diljem svijeta.

Izaslanstvo je predsjednika Josipovića izvijestilo i o završnoj svečanosti nominacije za “Zlatni cvijet Europe2, najvećem europskom natjecanju u domeni krajobrazne arhitekture, zaštite prirode, održivog razvoja, kvalitete života.

Čestitajući svim laureatima i dobitnicima festivalskih nagrada, predsjednik Josipović ocijenio je djelatnost Međunarodnog festivala turističkog filma kao i cjelokupne manifestacije vrlo značajnom za promociju ne samo hrvatskog turizma i gospodarstva, već i zemlje u cjelini.

izvor: Ured predsjednika Hrvatske Iva Josipovića

Marija Ćatović kod Josipovića
Ćatović sa gradonačelnikom Zagreba

7 KOMENTARI

 1. Uvaženi sugrađani,sve što se grbavo rodinema dileme,grbavo i umire? Dakle,psi laju sebe radi,ne sela radi,što potvrđuju ova “gospoda” kojima nije do našega grada i naše opštine ,nego do mržnje koja nekada doseže do Zagreba,nekada do Beograda a najčešće do Podgorice! Zašto je to tako? Očigledno,smeta im sopstvena grba,koju vi u Boki zovete goba!

  • PONAVLJAM!!!Ovijeh kao OVI Ko…Te…Je i Bokelj ima nažalost,sve više. Tužni ostaci primitivinog nacionalizma koji nas je unazadio i uništio.I sve prisutni medijski prikriveni nacionalizam sa našeg lokalnoga medijskog servisea.Tu neđe sjede ti bracki drugari pod raznijem pseudonimima ,ali istim telefonskijem brojem.
   Kuckaju na ove portale i pošpicavaju ,to jest rasplamsavaju nacionalizam i vjrersku netrpeljivost.A tobože ono,Bokelji…dobrodušni …trpeljivi…
   A primau platu od nas,svijeg
   Podžmirepi i prikriveni neljudnici,što ne javnu svoje stavove,no se prikrivaju.
   Jadni smo mi svi sa takvijem tobože Bokeljima,AltaiRima,K..T..J…Okupljenicima oko bratske mržnje i primitivizma.
   No da mi posadimo kakvu antenu đe ođe u Kotorske bedeme da ih zadovoljimo.Tradicionalno se to radilo.Alo…imajte razumjevanja.A ne neke izložbe…bože sačuvaj…

 2. samo tako gospođo Maja da se o Kotoru , Boki i Crnoj Gori na najvišim mjestima čuje.Nego je najgore što smetate vašima doma . Tu je problem . Svuđe ste primani na nivou ali kotor pusti , to vam je…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].