Kotorani imaju kulturu skijanja

5
Vučje

Sanja Branković

Sanja Branković

Nacionalna turistička organizacije u okviru kampanje “Bijeg na snijeg” organizuje ski karavan koji podrazumijeva besplatan autobuski prevoz ka ski centrima Savin kuk, Vučje i Kolašin gdje je obezbijeđena di džej zabava, besplatno noćno skijanje i popust na poludnevni ski pas.

Svim lokalnim turističkim organizacijama je ponuđena mogućnost učešća u ovom pilot projektu.

Međutim, zbog loših vremenskih prilika koje je uzrokovalo nestašicu struje na skijalištima, Turistička organizacija Kotor nije do sada bila učesnik ovog projekta, kazala je za Skala radio Sanja Branković iz Turističke organizacije, ali će čim budu povoljni vremenski usklovi ponuditi građanima Kotora takvu vrstu izleta.

Ona vjeruje da će je Kotorani iskoristiti, jer imaju kulturu skijanja i najbliži ski centra im je Vučje.

Iskustva ranijih godina kažu da su Kotorani zainteresovani za odlazak na snijeg, ali je to bilo uglavnom u privatnoj režiji i to najviše mladi, ali i porodice sa djecom.

5 KOMENTARI

  1. dobro bi bilo da imaju kulturu ocuvanja ora ui da ne bacaju smet dje stignu, a to o kulturi skijanja znam da se svi u Boku prezivaju Tomba i Kostelic

  2. Oću da se smrznem ili ostanem u ski lift i na žicu. neka gospoda prvo osiguraju skijališta i obezbijede struju pa onda neka zovu na planinu.

  3. Kako ko, lako je imati kulturu nego treba para.
    Idu skorojevići kafedžije i ostale šićardžije koji su pokupovali opštinske poslovne prostore pa im ne valja ništa i niko. Strašno je to ko ide da bi se reklo da je bio na skijanje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].