Katamaran za prevoz putnika Kotor-Prčanj u kvaru

4
katamaran u kvaru

Zoran Stanković

Zoran Stanković

Na pitanje slušalaca sa Prčanja i Mula zašto dva dana ne vozi katamaran od prčanjske rive do gradskog parka u Kotoru pozvali smo nadležne.

Prema riječima Zorana Stankovića, sekretara Sekretarijata za preduzetništvo, katamaran je u kvaru i tokom dana znaće se do kada, kazao je on.

Podsjećamo, ovaj alternativni prevoz morskim putem je obezbijedila Opština zbog prekida saobraćaja na trasi priobalnog puta Peluzica – Prčanj kuda se postavljaju kanalizacione i vodovodne instalacije.

Interesantno je da niko iz ovog sekretarijata nije obavijestio građane koji koriste ovaj alternativni vid prevoza zbog čega katamaran ne vozi i da li se preduzimaju mjere da se on osposobi za prevoz.

4 KOMENTARI

  1. Ko je u opštini Kotor “odgovoran” za ove rabote?Bolje da pitam :ko je i iz koje je partije “/ne/odgovorno” lice?U onom “/ne/demokratskom” pasanom sistemu-na ovakve postupke-rabote reklo bi se:”L/j/udi moji ovo je sabotaža”?
    Nadam se odgovoru,jer je neko-to je nesporno-kriv za “kvar” Kat/a/e- Ma/ran/tove?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].