Filip Vujanović u Kotoru

16
Filip Vujanović sa direktorima Yu Briva Bujkovićem i Skala radija Mandićem

Predsjednički kandidat Filip Vujanović danas je boravio u Kotoru.

Pored susreta sa članovima i simpatizerima DPS-a, Vujanović je prisustvovao koktelu u Galeriji solidarnosti u društvu sa istaknutim društveno političkim i javnim radnicima Kotora.

Na koktelu je bio i potpredsjednik DPS-a Crne Gore Svetozar Marović.

Nakon koktela Vujanović je govorio na predizbornoj tribini u velikoj sali Kulturnog centra “Nikola Đurković”.

16 KOMENTARI

 1. Da bi covjek odrzao mentalnu higijenu treba uvijek da glasa onoga koji je nasuprot Marovica,Vujanovica i Djukanovica.

 2. UMJESTO ODGOVORA

  Kalendar:”Dogodilo se na današnji dan?”

  Skala radio -stari grad Kotor-vijesti: 25.februara.2013-09:29 sati

  Tema : “U Rimu predstavljen naš ribarski informacioni sistem.”

  Autor:Dr.Aleksandar Joksimović

  Komentator: ovdašnji “picolo maci”-“maki mali”

  Vrijeme: 26.februara 2013 – 10:36 sati

  Izvod iz komentara: “Svaka čast na akademskoj raspravi tih stručnjaka iz Goprnje Ržanice(primjedba oponenta-nije Goprnje-a nego Gornja?)na evropskom nivou.Ali kuku nama sa njima i sa našim ribarskim poslovima……Ovi Joksimovć,nije srodan sa morem,njegovom suštinom i tu je problem.To mora da radi,da je sreće neko,odavde,primorac.Da mu je barka i more u krvi.Ovako trošak za državu njihova putovanja i prosipanje magle.
  Tu da ne spominjemo ostale nadležnosti za kobtrole(valda kontrole?),JER NJIH I NEMA!!!”

  Ovako “pišu”,”misle”,”vole” i češu se ,svi oni, onamo đe ih zaSRBI?
  Ne treba biti “pismen”,pa viđeti ko je za Tonćuka,a ko za gospon Savića na Benovo?
  Dakle,savaka sličnost “Slavena i “picolo maci-nije i slučajnost,njego njiohova potreba,da pod tuđim imenima,izražavaju “ljubav” prema onima koji ne “baštine” njihove paše “vjere” koje ne uspijevaju u Boki Kotorskoj!!!!!!!!!

 3. Skoro da zaboravim maci picolo,pa ovoga su “špijuna” koji je zatvarao tebe-zamisli tebe i druge 1991 godine-smijenili sa dužnosti 1.novembra 1991 godine na SO Kotor,na lični zahtjev-samo zato što je bio “srbin” opasan po vaš “demokratski” poredak-poredak “ljubavi” prema ljudima druge vjere-nacije,koju ti i dan danas promičeš na ovom i drugim portalima,zaboravljajući pri tome da je za ljubav potrebno najmanje dvojica-zar ne “rodoljube” paše vjere koja do skoro nije uspijevala na prostrima Boke! Kunem ti se i neće pa da vas je ,ka na gori lista ,i u Kavču!!!!!

 4. maki mali-maci picolo-alijas Adio Mare,Bokelj,Bjeladin Humac,krsto tokov,Duklja-Zeta-Crna Gora,montenigres…žalim te ?Nu,bogati,poslije tvog naklapanja,oko nauke i tehnologije i “ljubavi” prema Doktorima nauka iz Ržanice Donje(Berane-ljute tvoje “rane”?)da te piupitam dokle ste stigli sa “formiranjem”Autonomije boke”-od vas”hrvata i srba” kako predloži lani pred izbore u Tivat-na ovom istom portalu, kada ste blejali i brčakali po onoj školi u TIvtu protiv Hrvata? I zamilsi,ti takav i od takvije-da pričaš o poštenju,usput “prodajući” “bele bubrege za bubrege”? Kome ako ne sebi-vama “ljubiteljima” drugih nacija koje vam se ne uklapju u “milje” vaše “boke”-koja je samo vaša-ali ne i Boka Kotorska u koju su vam preci zalutali-a potomci lutaju-šireći mržnju prema ljudskom rodu!!!

 5. Ovdje vidim poznate ali ne mogu vjerovati da su u DPS-u.Što je ovo i po kojem osnovu?.
  Kad ih čuješ a posebno kulturne radnike evo ih ovđe, blate tu istu partiju . Ništa ne razumijem zar ova iz arhiva nije neđe drugo? Ovi svi kao daju glas za DPS .Može bit.Kakva farsa!

 6. Okle su ovi Srbi?Nisu dati “uvezeni”? Jer u Boki od skoro” žive” Srbi-zar ne vi koji izgoreste za njima ka “Vladika za Lesendrom”!!? Dorbo bi bilo da se prestavite i imenima -ka djelima -sram vas i stid bilo-od bliznica kad obraza nemate-teško nasleđe?

  • Neka Jokašu..neka..Što si ponetšizio…E dako tebe neđe lentraju,bez šufita…‚Kakva trabunjanja ti iznosiš u javnost ,žalosno je.
   Prijem je ok, i treba da budu ljudi iz svih struktura Filip je narodni čoek,i ne pravi razlike.Ko je ko batali da ocjenjuješ jer je to bolesna priča usjedjelih penzionisanih teoretičara ONO i DSZ,na čijoj duši ležu špijuniranja i haPŠENJA MNOGIH REGRUTA I ĆERANJA NAS KOJI NIJESMO HTJELI U TVOJU VOJSKU,!!!

 7. G.Mandicu,

  Ne vjerujem da Vi kao direktor nezavisne radio stanice spadate u simpatizere ili clanove DPS-a?
  Ili opet j… lud zbunjenoga?

  • To je najveća prednost i profesionalnost i Mandića i njegovog radija.
   Svi ga smještaju u sve partije. Kada sjedi s Lomparom i Rankom onda je SDP, na koktelu od DPS je DPS, Srbi bi da je njihov. On zbori da je bio član Narodne stranke u kojj se kako je neđe saopštio pisao kao malobrojni crnogorac. ja čitam njegove komentare i pratim ono što objavljuej Skala radio i svaka im čast nikoga ne brenuju.

 8. Da mi se ovako slikati sa Ficom,ja bih tu sliku drzao povise kreveta dok sam ziv,a onda bih trazio da mi je spakuju samnom,lakse bi mi bilo.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].