Domu starih Risan uskoro standard ISO 2001

0
Dom starih Grabovac Risan

Zoran Vukićević

Zoran Vukićević

Domu starih Grabovac u Risnu juče je direktor Javnog preduzeća Morsko dobro Rajko Barović uručio donaciju u iznosu od pet hiljada eura.

Sredstva će biti iskorišćena za postavljanje alarmnog sistema protivpožarne zaštite na jednom montažnom objektu apartmanskog tipa, kome je takva vrsta zaštite bila neophodna.

Ovo je za Skala radio izjavio Zoran Vukićević, direktor Doma starih.

Posao na uvođenju ovog uređaja počinju danas, a direktor Morskog dobra je obećao u ovoj godini  još jednu donaciju u istom iznosu, kazao je Vukićević i podsjetio da  su i prošle godine finanisirali parkovski mobilijar za Dom starih.

Takođe je juče Centar za socijalni rad u Kotoru i Dom starih u Risnu posjetio novi ministar rada i socijalnog staranja Predrag Bošković, kojeg je rukovodstvo Doma starih upoznalo sa problemom nedostatka kadra, posebno medicinskih sestara.

Minsitar Bošković je kazao da će u saradnji sa Ministarstvom finansija pokušati da riješe ovaj problem.

Zaposleni u Domu starih upoznali su goste sa dosadašnjim aktivnostima na uvođenju standarda ISO 2001 i sertifikata HASAP za koji bi dozvola trebala biti dobijena početkom oktobra.

Ovaj standard uvođenja kvaliteta znači da će za sve što se radi u Domu postojati individualna odgovornost, pa će se tačno znati ko što radi, bilo da je to dobro ili loše, objasnio je Vukićević za Skalu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].