Brodomašinci i nautičari znanja iz učionica uspješno primijenili na “Jadranu”

0
brod "Jadran" isplovljava iz kotorske luke

Veljko Botica

Veljko Botica

Dvije grupe od po 60 učenika brodomašinaca i nautičara trećih razreda kotorske Srednje pomorske škole su uspješno završili praktičnu nastavu na školskom brodu “Jadran” predviđenu programom rada.

U saradnji sa posadom školskog broda “Jadran” mornarice Vojske Crne Gore, na brodu je sve odrađeno onako kako je planirano, bez obzira na loše vremenske uslove koji su pratili posebno prvu grupu učenika, kazao je za Skala radio Veljko Botica, direktor Pomorske škole.

Učenici su pokazali visok stepen primjenjivosti znanja iz učionice u praksi.

Posebno je važno što se na brodu pokazala osposobljenost učenika da odgovaraju i sprovode komande, ne samo svojih profesora već i profesionalnih lica na brodu “Jadran”.

Botica vjeruje da će se ova dobra saradnja nastaviti i u buduće, uz zahvalnost svima koji su učestviovali u realizaciji ovog veoma zahtjevnog programa.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].