Ambasador Delegacije EU u Crnoj Gori Mitja Drobnič sjutra u Kotoru

3
Mitja Drobnič

Ljilja Radunović

Ljilja Radunović

“Predpristupni proces Crne Gore ka Evropskoj uniji” tema je panel diskusije koja će se održati u Kotoru u četvrtak 28. februara u podne u skupštinskoj sali palate Bizanti.

O  procesu evropskih integracija, načinu funkcionisanja Evropske unije i njenih institucija i politikama Evropske unije koje utiču na svakodnevni život građana, ali i benefitima i obavezama koje će članstvo Crne Gore u Evropskoj uniji donijeti crnogorskim građanima  govoriće ambasador Mitja Drobnič, šef Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, Andre Lise, šef Sektora za implementaciju projekata u delegaciji EU u Crnoj Gori i Marija Ćatović, gradonačelnica Kotora.

Ovaj skup se organizuje povodom početka realizacije projekta pod nazivom “Evropska unija znači DA” koji u narednih šest mjeseci realizuju NVO Eko centar “Delfin” iz Kotora i NVO “Novi horizont” iz Ulcinja, u saradnji sa delegacijom Evropske Unije u Crnoj Gori.

Ovo je prva zvanična posjeta ambasadora Drobniča opštini Kotor i izuzetna prilika za sve zainteresovane predstavnike javnih službi, preduzeća, institucija, NVO i medija da dobiju odgovore na sva pitanja koja ih interesuju, a tiču se procesa evropskih integracija.

Prisustvo Andrea Lisea je takođe značajno, jer učesnici mogu dobiti odgovore na pitanja koja se odnose na aktuelne i buduće programe iz IPA fondova, bilo da su nacionalni, prekogranični programi, Adriatico programi i drugi koji su dostupni zainteresovanim subjektima, objašnjava za Skala radio Ljilja Radunović, predsjednica NVO Eko centar “Delfin” iz Kotora.

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].