Električni stub sklon padu opasno prijeti

5
električni stub sklon padu

Slušaoci Skala radija nam pišu i fotografijama svjedoče o električnom stubu koji samo što se ne sruši na magistralni put od Veriga prema Kostanjici.

Tačnije, riječ je o četvrtom stubu od strane Veriga.

Drži se na 5 armaturnih žica pa su slušaoci pozvali Elektrodistribuciju HN, koji su im odgovorili da je to u ingerenciji kotorske Elektrodistribucije i da će ih obavijestiti.

Nakon nekoliko dana stub i dalje stoji tako, pa smo zvali i kotorsku Elektrodistribuciju prije desetak dana, ali ni oni ne reaguju.

Stub izgleda jezivo.

Nadamo se da kada padne nece nikoga ubiti, jer je, kao što se vidi sa fotografija, uz samu magistralu.

Stub je ne može zamijeniti bez obzira koliko nas ugrožava, ali može da nam se odbija na račun za održavanje distributivne mreže, a kad ih zoveš, niko ne reaguje.

Prošlo je 15 dana od kada smo reagovali sa prvim pozivom u HN.

Možete li nešto vi, jer bi ih možda medijski uzdrmalo, pitaju nas i predlažu slušaoci Skala radija.

ugroženi učesnici u saobraćaju

5 KOMENTARI

  1. Gosn moderator ajte više spat nego sve ove slike što stavljate a ništa lijepo da date. Ajte više ležati umorili ste se hahaah, i još ajte u halu!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].