Čim svane biće brže

4
radnici na trasi ne staju

Pavle Ječmenica

Pavle Ječmenica

Radovi na postavljaju kanalizacione i vodovodne mreže se nastavljaju iz pravca Mua prema Kotoru i trenutno je izvođač na udaljenosti od 300 metara od muljanske rive.

Radovi na sekundarnim kolektorima u bočnim ulicama su na samom kraju.

Preostalo je da se do početka glavne turističke sezone završi glavni kolektor sa pumpnim stanicama, kazao je za Skala radio u ime nadzora inženjer Pavle Ječmenica.

U cilju ubrzanja dinamike radova kojima ne pogoduju vremenke prilike otvorena su paralelna gradilišta na pumpnim stanicama na muljanskoj rivi, zatim kod magacina i jedan front od oko 100 metara koji je pri kraju ovih dana.

Kako napreduju radovi ovo gradilište će se pomjerati dalje u pravcu Kotora.

Na naše pitanje prijeti li i dalje opasnost temeljima obližnjih kuća, Ječmenica je odgovorio da se u svakom slučaju radi pažljivo, jer je ovaj posao ograničen izuzetno uskim putem, blizinom mora, dubinom iskopina na kojima se postavljaju cijevi, kao i blizinom objekata gradilištu.

Trenutno se ne radi na velikim dubinama, pa stoga izvođač nema konkretnih problema zbog blizine kuća.

Radovi napreduju očekivanom dinamikom, kazao je Ječmenica.

On je dodao da će se ubrzati radovi čim se i vrijeme poboljša.

4 KOMENTARI

  1. Radovi na postavljaju kanalizacione i vodovodne mreže se nastavljaju iz pravca Mua prema Kotoru i trenutno je izvođač na udaljenosti od 300 metara od muljanske rive.

    Ne razumijem….ovo vec traje mjesecima a od Mua prema Kotoru su stigli na 300m od muljanske rive?//

    Ma neka vam je sa srecom dok godj kopate….mozda nesto i iskopate iz vremena Duklje…pa Bog da se sve stopira dok se nalaziste ne vrednuje hehehe?

    Malicioznost ili realnost?

    Ovo mi ne bi palo na pamet da mi se moj dobri prijatelj (diretore za pumpe Jugopetrola …M.K.) ne pozali da jos do njega nisu stigli.

    Kako on smatra da je njegova kuca na lokalitetu “palace za odmor jednog od onih 7 Dukljanskih kraljeva sto ih jedan istoricar (akademic DANU.gosp.R….) trazi na Bojanu?

    Kako svi “znamo” da su K…… stara knezevska familja (iz Ceklica kulturnog centra tog vremena) i ja jedva cekam da dodju do njegove kuce,
    pa da se potvrdi istorija skrivena >4,000godina hehehe

    Adio Mare, Adio tebi muljanska rivo, Adio svima muljanima, sa nadom da ce se ovo ljeto moci ici Kotor>Prcanj (preko Perasta…brodom…. no sto!!)

    Ko prezivi cekajuci da DIK rijesi validnost izbora presjednika vidjet ce da sam bio u pravu

    • Ajde cini nesto a ne samo lupetas odje eto si kao enciklopedija gluposti samo ti nesto smeta,idi malo zanimaj se taman bi te trebalo u taj kanal.Pa ljudi rade sto ce vrijeme im nije dalo ako je ikad bilo kise bilo je sad……

      • Tako je NEKO. Ovaj narod nikada nije zahvalan, ne valja kad se rabota, ne valja kada se ne radi . Ne bi im udovoljio Sv. Petar.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].