Lekić pobijedio u Kotoru

13
Borislav Kašćelan

Borislav Kašćelan

Borislav Kašćelan

Nakon prvih nezvanizničanih rezultata predsjedničkih izbora u kotorskoj opštini, Miodrag Lekić, nezavisni kandidat pobijedio je Filipa Vujanovića za 166 glasova, kazao je za Skala radio Borislav Kašćelan, predsjednik OO DPS-a Kotor.

Prema njegovim riječima, bez obzira na poraz ostvaren je bolji rezultat u odnosu na prethodne predsjedničke izbore.

“Očekivao sam iskreno bolji rezulata, ali šta ćemo? Ovaj rezulat moramo poštovati, ali je najvažnije kako sam obaviješten da smo pobijedili na nivou Crne Gore”, kazao je Kašćelan.

Na naše pitanje koji će biti njegovi dalji koraci nakon poraza DPS-a u Kotoru, Kašćelan je odgovorio da će se uraditi temeljna analiza izbora u Kotoru na osnovu čega će se preduzeti odgovarajuće mjere.

13 KOMENTARI

  1. Milo mi je da je Filip pobijedio na nivou CG a još milije da su izgubili u Kotor jer nas niđe nema pa ni u meteo prognozama.

  2. Vrijeme je da osioni i puni sebe lokalni funkcioneri idu zbogom!Zadnji najubjedljiviji rezultat im je gradnja Luke u more u park.

  3. Lose Boro…lose….svi polako dolaze svijesti ali ih strah da im ne srusis garazu”…” ka’ onoj Grgurevickoj….moga si malo i pricekati…kad godj prodjem tuda vidim da nije nimalo smetala ali…”gordost” Njegusa…

    Vidi koliko si se udebljao …radi nesto pametno, jer ce te srce ocistiti prije vremena, a pogotovo ako Bog da, pa ti je pogresna “obavjest” stigla(podsjeca me na vrijeme Sloba Matherfuckera i ne priznavanja gubitka vlasti), a bilo bi mi zao ……….jer smo ipak ratni drugovi…………. hehehe
    ..parfemi….whisky…WC skoljke … ???
    Ne mozemo zaboraviti i da hocemo ”

    Vrijeme je da DPS preuzmu mladji kadrovi …mozda ce bolje biti kotoranima …?

    E sad je na Ranku (nikad ne bih vjerovao da mi je neko to rekao prije) da izadje iz koalicije(ako ne zeli da se poistovjecuje sa ..),i da nadje zajednicki jezik sa vaskolikom opozicijom i manjinskim strankama, a Vas ………….na lustraciju pa da vidimo od cega ste “odebljali”….

    Naucite nesto od Srbije kad je stalno spominjete…vidi gdje su oni zavrsili iz Oktobarske revolucije….”specijalka” ili tugovanje za izgubljenoim vlascu i strahom kad ce doci za tebe…a znas da ce doci…kad-tad.

    Hocemo SLOBODU!

    Adio Mare!!!

  4. Druze Boro,
    Sve je jasno analiza je bespotrebna. kada je Lekic pobijedio u Kotoru citav DPS stab treba da podnese ostavku. To je poruka nezadovoljnih biraca . Nemam nista protiv Gosp Lekica ali kandidat vecinskih prosrpskih stranaka ne bi imao sanse za pobjedu da ste vi na svome mjestu.Ne samo lokalno vec gledano na republickom nivou. Brojne afere ,licna bogacenja , imovinske malverzacije , nepotizam su dio koji obiljezava dosadasnju vlast. Ne mislim da ce Gosp Lekic sto promijeniti ali Vam narod stavlja do znanja da se casa prepunila.

    • E moj Monteniger slijep li si namjerno…ili na/mjerno?
      Kazes “prosrpskih stranaka” …?
      Je li Pozitivna pozvala svoje birace da glasa sa Lekica?
      Je li Medojevic “prosrbin” zato sto je protiv Mila i mafije?
      Ko je doprineo da se Ustav uopste usvoji nego Medo?
      Da nije Meda bilo kad bi se uopste usaglasili crnogorci…?
      Sto je sa ljudima koji se deklarisu samo Crnogorcima, ali su protiv DPS kao raka na plucima Crne Gore …da ih ne nabrajam jer su svi do jednog stali iza profesora Lekica(mozda ti ne volis profesore….. hehehehe)

      Nego tvoje je vidjenje da je DPS sa manjinama, Crna Gora…je znas i sam pogresno iako tesko priznajes vidim…
      .
      Kad ostvoris oci jednoga dana(a hoces)i vidis da NIJE, mozda…mozda cemo imati slicna misljenja ako smo za Slobodnu, Pravnu i Pravednu Crnu Goru,
      a do tada kako je u Pivu…hehehe

      Pa je li “najveci crnogorac” (SDP)….posle tebe naarvno, rekao da ce Lekic biti bolji od Fica i prakticno mu dao otvorenu podrsku iako nisu izlazili na izbore?
      U potpunosti se slazemo za dio komentara glede “pljacke’, ali moram te pitati, zasto mislis da Fico,Milo,Rocen, Luksic itd mogu promijeniti misljenja,
      i uvidjeti da CG moze zivjeti sama, a niko vise to ne moze vidjeti?
      Pa oni su bili veci Srbi od Sloba i ………..mene hehehehe
      Uvenut ce narcis beli……ce se ponovo pjevati hehehe

      Adio Mare!!!

    • Mislite Monteniger da nemate nista “EFIKASNO” protiv profesura Lekica,
      hehehe

      Promijet ce profesor Lekic Crnu Goru uz svestranu pomoc…..ne brini vidjeces kako sve to brzo dodje

      Misevi napustaju brod koji tone (tako kazu)….pa ce polako, a onda sve vise njih iz DPSa da trazi spas na drugu stranu, dok to ne krene stihijsi….

      Nista novo …sve vidjeno, ali diktatori ne uce na tudjim greskama…uvjek umisle da su oni pametniji……zato i stradaju ……….”bolno”.

      Jedva cekam ….da nedjelja dodje hahaha Milena….da mi vrijeme prodje…

      Adio Mare!!!

    • Adio Mare ili Adio bella Napoli ,
      Ne znam dje te boli boli mada vjerujem onaj moj komentar “prosrpskih” stranaka.Na ovom portalu jedino ti prosvijetljujes izgleda .
      Kontra svega si i kontra svakoga .Tvoj profil je neodredjen ,ni vino ni voda.Tendis se u sve i svasta od skolstva do medicine.Napadas sve i svakoga ,rodjen nezadovoljan.Jednom rijecju multipraktik. Crna Gora se konstituisala kao gradjanska drzava i ne prihvata simbole druge drzave . Ispod tvoje maske proviruje velikosrpski nacionalizam koji pokusavas imputirati drugim ucesnicima ovoga foruma na mala vrata zamaskiran neistinama. Jeste Crnogorac sam i to je ono sto mi je od djeda ostalo sto mi nisu mogli uzeti od 1918 godine do ovamo.Niti ce …

  5. Eto vam odgovor na sve sale, privremene hodnike, raskopane puteve, partijsko zaposljavanje, fjord, urc, luku, zaobilaznicu, parking… ne znam na osnovu cega se ocekivao bolji rezultat?
    “Bez obzira na poraz ostvaren je bolji rezultat..”- poraz je poraz, nema nijansi!

    • A što samo Boro ?a njegova svita predvođena Abramovićem, Suđićem, Konjevićem, ekspertima naše ere.
      Ja sam za Mila ali ne za njih …….i danas i vazda.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].