Počeo popis nelegalnih objekata u kotorskoj opštini

2
Kotor

Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

Komunalna policija opštine Kotor od danas sa predstavnicima nadležnih službi obavlja popis nelegalnih i neformalnih objekata u kotorskoj opštini, u cilju njihove legalizacije.

Ovaj posao rade tri ekipe koje će obuhvatiti kompletno područje, kazao je za Skala radio Zoran Vučinović, načelnik ove službe i pozvao građane da izađu u susret popisivačima, jer je to korak u sprovođenju zakona u ovoj oblasti.

Na naše pitanje koliko je nelegalnih i neformalnih objekata u kotorskoj opštini, Vučinović je odgovorio da ih je od 500 do 1000.

Nema preciznih podataka, osim u planovima zahvata, rekao je on.

Vučinović je podsjetio da ova služba od nedavno radi u novim prostorijama sa novim brojem telefona za prijave građana 032/323-529 fax 323-528.

2 KOMENTARI

  1. Prijava Komunalnoj miliciji :

    Na Raskovom Brijegu napravljene 2-3 kuce bez dozvole, i to sve pod sudskom zabranom hehehe

    Na Ljutoj uradjena Marina (maznuto par hiljada m2 povrsine mora) bez iti jednog papira i to u podrucju zastite Prirodne sredine vec par godina hehehe
    I sta ce veliki komunalni policajci uraditi???
    Dati istome dozvolu hehehe
    No sto!!

    Dolazi izbor za Presjednika a trebaju im sigurni glasovi.

    Toliko o misljenju svrsishodnosti ove akcije.

    Kao i sve do sada sto su ucinjeli mocnicima…..za rep!!

    Adio Mare!!!

    • Ne mora da znaci. I u Hrvatskoj je radjen popis nelegalnih i sve je onda legalizirano. To je sudbina svega. Sve sto postoji na kraju postane legalno, a ono cega nema njega nema. I drzave koje progalse nezavisnost, u pocetku im vicu vi ste nelegalni, a na kraju ipak s njiima uspostave diplomatiju, jer fakt da nesto postoji ne moze se negirati. Z druge strane: Nelegalni objekti su rezulat slabog rada legalnih institucija prema gradjanima, pa su oni onda primorani gradit nelegalno. Ili, cijene legalnoga su previsoke , ljudi nemaju novaca, pa grade nelegalno, sto je takooodje protest protiv previsokih komunalija. U svakom slucaju 85% nelegalnog, je poslijedica slabog i sporog rada urbanizma, a samo 15% pokusaj prevare gdje se mogle ishoditi rijesenje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].