U udesu vozila kotorske Opšte bolnice smrtno stradao Ratko Vučinić

2
sa mjesta udesa

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko jedan sat dogodila na magistralnom putu u naselju Ljuta život je izgubio Ratko Vučinić, rođen 1982.godine.

Prema riječima Maksima Mandića, komandira kotorske Službe zaštite i spašavanja, nesreća se dogodila kada se ambulantno vozilo Opšte bolnice Kotor prevnulo na kolovoz.

Vatrogasci su sa spasilačkim alatom uspjeli da otvore vozilo i, zajedno sa pripadnicima hitne pomoći Kotor isnesu unesrećene.

U nesreći je teške tjelesne povrede, opasne po život,  zadobila medicinska sestra kotorske Opšte bolnice Gordana Prole iz Tivta (1965) koja je prevezena u risansku bolnicu.

Vozač  Rajko Kašćelan koji je, iz do sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, lakše je povrijeđen.

Kotorski vatrogasci su nakon 3 sata uspjeli da obezbijede nesmetano odvijanje saobraćaja.

Pored kotorskih vatrogasaca i hitne pomoći, na lice mjesta izašlu su pripadnici Ispostave policije Kotor i zamjenik državnog tužioca Žarko Pajković koji je naložio obdukciju.

vatrogasci na licu mjesta

2 KOMENTARI

  1. Ko ce drugi priskocit no nasi pompieri. Bravo za tu neustrasivu i hrabru mladost, ucinjeni su prema svakomu. Zivjeli nasi vatrogasci i za svako su postovanje i divljenje. Jedna humana i izvanredna ekipa.

  2. Trebalo bi da podjete na Ljutu da vidite sto se cini. Jos ce neko izgubit zivot. Na magistralu je blato od kamiona jer se na Ljutu grai i devastira sve sto se moze unistit. Neko je zacepio i tumbin koji vodi kisnisu s brda niz ulicu pa se tu stvorilo jezero. Bruka i sramota. Dje je tu komunalna policija. Molim Vas da nam pomognete i da se ovaj problem rijesi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].