Do sada 105 građana u Kotoru dalo potpise predsjedničkim kandidatima

7
Nenad Radunović

Nenad Radunović

Nenad Radunović

U Opštinskoj izbornoj komisiji Kotor sprovode se aktivnosti na prikupljanju potpisa podrške birača kanidatima za predsjednika Crne Gore, koji će se održati 7. aprila 2013. godine.

Potpisi se kandidatima daju ispred dva člana komisije u prostorijama ove OIK Kotor, koja radi u palati Bizanti, stari grad, zgrada SO Kotor.

Otvorene su knjige za predsjedničke kandidate Rada Bojovića, Filipa Vujanovića i Miodraga Lekića.

Do sada je, prema riječima Nenada Radunovića, predsjednika Opštinske izborne komisije Kotor, 90 birača dalo podršku Filipu Vujanoviću, Miodragu Lekiću 11, a 4 Radu Bojoviću.

Podsjetimo, knjige za davanje podrške su otvorene u Kotoru u utorak 5. februara 2013. godine.

Birči svoje potpise podrške mogu davati radnim danima od 9 do 14 sati i od 17 do 19, a subotom i nedjeljom od 9 do 14 sati, s tim što će se ovaj termin mijenjati u zavisnosti od interesovanja građana, kazao je za Skala radio Radunović.

Krajnji rok za prikupljanje potpisa je 18. mart 2013. godine.

7 KOMENTARI

  1. Uvjek sam za Mila bio…i bit ću…ostali da pričekaju…

    i Sjata objavi komentare kad kritikujem ove što su ti u zaštićenom krugu…Provjeri poštu,pa me pušti..ne mome blokirat časti ti…

  2. Đukanović je kralj, ma neka je i podzemlja ali je kralj i neće mu niko tako lako skinut krunu. Milo majstore bez tebe ništa.

  3. Ne izlazim jer mi ništa nije bilo bolje niti će . Ko ima interesa neka glasa i ko ima zašto , ja nemam

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].