Peti tender za 140 m uređenja obale u Dobroti

5
Kad će počet treća faza?

Rajko Radulović

Rajko Radulović

Preduzeće Morsko dobro ovih dana raspisaće peti po redu javni tender za izbor napovoljnige izvođača radova za uređenje treće faze šetališta u Dobroti.

Dvije godine, 140 metara preostale dužine obale čeka izbor izvođača radova za nastavak popločavanja dobrotske rive kamenim i behaton pločama, postavljanje parkovskog mobilijara, ukrasnog mediteranskog bilja i javne rasvjete.

Maratonske procedure, kako je za Skala radio kazao Rajko Radulović koordinator za investicije u Morskom dobru, traju neopravdano dugo i kod Komisije za kontrolu postupka javnih nabavki i kod Upravnog suda.

Morsko dobro je podsjećamo krajem januara 2011. godine obezbijedilo svu potrebnu dokumentaciju i finansijska sredstva za realizaciju ovog projekta, koji je trebao da bude gotov za nekoliko mjeseci.

Nakon toga uslijedili su tenderi, rokovi i žalbe.

Jasno je da se potrebno odgovorno oduprijeti korupciji.

Međutim, ali da li to u isto vrijeme znači da od početka januara 2011. do danas padaju svi tenderi Javnog preduzeća Morsko dobro i Kotor ostaje bez završenog šetališta?

Skala radio će se potruditi da dobije informacije zbog čega se ovoliko dugo čeka na realizaciju ovog posla za koji kako saznajemo Morsko dobro nije odgovorno

5 KOMENTARI

  1. Velika sramota radi tih niti 140m nedovrsene obale-setalista pada samo na
    Preduzece morsko dobro i Komisije za kontrolu postupaka javnih radova.Ja se
    pitam sta oni uopste rade,da za dvije godine nisu u stanju izabrati izvodjaca.
    Sve te ljude ,koji su odgovorni za radove,kao sto je i ovo jadno nedovrseno setaliste treba uzeti na odgovornost i kazniti ih.Dok ovo ovako ide i jos mnogo
    toga u nasoj drzavi necemo uci ni za 1oo godina u Evropsku Uniju.Pozdrav1

  2. J….. vas tenderi,korupcija,žalbe i ostale gluposti.Postoji li institucija koja može proglasiti “viši interes”,ili da se uvede referendum na kome bi glasali građani koje to dotiče i koji tu žive(mada mislim da je to u interesu svih),pa da se to najzad napravi.Korupciju ima ko da istražuje.Ovako nas jedne te iste budale non-stop z………!Sramota.
    BTW-prilaz pothodniku u Dobroti,kod zgrade Ujedinjenih nacija,će se kasnije
    riješavati-ha,ha,ha!Znači=tu negdje 2025 godine.Laku noć Kotore!

  3. Gospođice Dobroćanko,priznat će te da pesma Desanke Maksimović..”…n a brdovitom Balkanu….” lepše se shvata uz ovu i ovakvu fotografiju/brdovitu/, nego da je asvalitirana i lepo urđena!Ja tako mislim! A, Vi?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].