Dragalj od srijede bez struje

1
kvar na mreži

Naselje Dragalj u Krivošijama je od srijede 16. januara bez struje.

U dopisu koji je Skala radio dobio od direktora kotorske Elektrodistribucije stoji da je do nestanka struje došlo zbog ispada dalekovoda 10KV Krivošije u risanskoj trafostanici.

Ekipe Elektrodistribucije su izašle istog dana na teren i konstatovale više kvarova na mreži.

Uspostavljeno je napajanje električnom energijom do Dragalja, ali je sam Dragalj i dalje bez struje.

Razlog je prekid užeta na dalekovodu na nekoliko stubnih mjesta do kojih, zbog visokog snijega, ekipe nijesu mogle da dođu.

Zbog toga je zatraženo od nadležnih službi da očiste put, pa su juče radnici kotorske Elektrodistribucije otklonili jedan broj kvarova na dalekovodu.

Struje i dalje nema i po svoj prilici neće je ni biti dok se u potpunosti ne osposobi pristup mjestu na kome je došlo do oštećenja mreže.

Iz Elektrodistribucije nam je rečeno da se očekuje da to bude u toku sjutrašnjeg dana (subota 19. januar) kada će Dragalj konačno dobiti struju.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].