Zbog koronavirusa zabranjen sportsko-rekreativni ribolov, ribolov iz čamca i sa obale

6

 

Savez za sportski ribolov na moru  Crne Gore obavijestio je sve sportske klubove Saveza za sportski ribolov na moru da su, od strane Uprave policije, obavješteni da su na snazi nove mjere u suzbijanju širenja koronavirusa, koje se tiču ribolova.

Novim mjerama zabranuje se svaki sportsko-rekreativni ribolov, koji podrazumjeva ribolov iz čamca, ribolov sa obale i podvodni ribolov.

Privredni ribolov je i dalje dozvoljen uz mjere javljanja o isplovljavanju.

Obavezuju se Uprave klubova da hitno obavjeste svoje članove o novim mjerama, jer će prekšioci biti sankcionisani u skladu sa zakonom.

6 KOMENTARI

 1. Ovakvih nesposobnih,što su uveli ovu zabranu kao i ovih drugih što su prenijeli teško da ima idje.Ako nijeste prepoznali okupljanja drogeraša i ostalih lezilebovića ,koji nemaju veze sa ribanjem onda je očigledno da su vas dobro preveslali.A to i nije bilo teško jer i svi vi nemate pojma o ribanju jer ste irvasi.
  Pa valjda ste izdali mjere zabrane okupljanja više od dvoje pa ste ih mogli kazniti po tom osnovu a ne svima ukinuti ribanje.Po toj logici treba ukinuti i jelo jer su se neki okupljali da roštiljaju.E jada našega,sram vas bilo.

 2. Stvarno neznam, dali se vi ovo sprdate sa nama. Razumijem veliku većinu mjera, u ovoj borbi protiv virusa, ali ova odluka je u najmanju ruku smiješna. Volio bih da čujem pojašnjenje, kakvu opasnost izazova ribanje, ili Ribolov. Ma da ribaju petorica odjednom, to mi ne ide. Ako se okupljaju petorica ili više na u barci, a ne ribaju, to je već druga stvar i opravdane su mijere. Ali u vremenima izolacije, zabraniti pojedinačno ribanje ljudima, to mi ispada smiješno.
  Na kraju, niko od nadležnih ne progovori o Teretani na Svetoj Vrači. Ko to trenira i ko im to dozvoljava. Valjda i Policija čita komentare na Skali, pa bi bilo lijepo da nas informiše, da li je to istina i u skladu sa donesenim mjerama.

   • Ne, ne vidi ih Policija. Velika ih daljina dijeli. Što da se radi? Izgleda da poneki gledaju i vide, samo ono što oni oće ili žele. Bojim se da se Kotoru, bez obzira na ogromni trud i rad koji ulažu za dobrobit svih nas, neke sitnice ponovo ne dođu glave.
    Daleko bilo!

 3. A oće li nadoknaditi plaćene dozvole?
  Pari mi se da ne hoće!
  Lupeža Nas male ribare Ministarstvo za poljoprivredu i ribarstvo!
  Ne služi im na čast!
  Pamtimo ovo remućanje !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].