Završeno izvođenje radova na krovnoj konstrukciji biblioteke i kina u Kotoru

1

Ovih dana u Kotoru je završeno izvođenje radova na krovnoj konstrukciji biblioteke i kina “Boka” u starom gradu.

Na osnovu investicione odluke iz avgusta pristupilo se izvođenju radova na adaptaciji krova na zgradi biblioteke i kina „Boka“, podsjećaju iz Opštine Kotor.

Radovi su planirani Programom rada za 2020. godinu kroz poziciju Investicioni radovi u zgradi Kulturnog centra “Nikola Đurković”, u dijelu investiciono održavanje objekata, a sredstva su obezbijeđena Planom potrošnje Direkcije za 2020. godinu, kroz transfer iz budžeta Opštine Kotor.

Radovi koji su izvedeni na krovnoj konstrukciji objekta su: demontaža krovnog pokrivača od kanalice, demontaža drvene krovne konstrukcije, demontaža horizontalnih i vertikalnih oluka, postavljanje nove drvene krovne konstrukcije, podaščavanje, postavljanje paropropusne vodonepropusne folije, termoizolacije, letvi i kontra letvi i pokrivanje krova novim crijepom.

Sredstva su obezbijeđena donacijom u iznosu od 89.000 eura.

1 KOMENTAR

  1. Ovu sliku kao da je onaj Demagog Santic lentrao, njemu deboto basta ovakve slike ulentrat, urbanizam i planinarstvo, a deboto ga nema neke dane ni za onim Purom u Komitske staboce!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].