Zaposleni u Institutu za javno zdravlje biće plaćeni za prekovremeni rad

0

Vlada Crne Gore odlučila je da zaposleni u Institutu za javno zdravlje Crne Gore, koji rade na poslovima prijema i obrade uzoraka za rtPCR testiranje na novi koronavirus, kao i zaposleni koji rade ili su dodatno angažovani iz drugih sektora u okviru Centra za kontrolu i prevenciju zaraznih bolesti budu plaćeni za prekovremeni rad.

“Vlada je razmotrila informaciju o plaćanju prekovremenog rada za zaposlene u Institutu za javno zdravlje i dala saglasnost da se u uslovima vanrednih okolnosti prizna obračun stvarnog broja sati prekovremenog rada za zaposlene radnike u toj instituciji, i to za jun, jul, septembar, oktobar, novembar i decembar 2020. godine”, saopšteno je iz Vlade.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].