Vladimir Potpara: Da je DPS izgubila, možda bi se desio Nikšić u Kotoru

3
Kotorski parlament

Ranko Proroković i Vladimir Potpara

Ranko Proroković i Vladimir Potpara

Kako nikšićki Gordijev čvor komentarišu predstavnici Pozitive i Demokratskog fronta u kotorskoj opštinskoj skupštini, koja je nakon lokalnih izbora konstituisala svoje organe i radna tijela i na posljednjoj sjednici minule sedmice od 21. usvojila 20 tačaka dnevnog reda u slozi i radnoj atmosferi.

Ranko Proroković, koordinator inicijalnog Opštinskog odbora za Kotor je za Skala radio kazao da ne učestvuje, niti je učestvovao u pregovorima vezanim za konstituisanje nikšićkog parlamenta i o tome zna poserdstvom medija kao i svaki drugi građanin.

On smatra da je crnogorska javnost o tome dovoljno upoznata, jer je, kako kaže, Pozitivna do sada sve uradila transparentno.

U Kotoru pak, skupština normalno funkcioniše i Proroković ne vidi razlog da ne obavlja sve svoje obaveze prema građanima Kotora,

Tim prije što su konstituisana sva njena radna tijela.

Vladimir Potpara, predsjednik odborničkog kluba Demokratskog fronta u SO Kotor je za Skala radio izjavio da se ova koalicija zalaže za uspješan rad lokalnog parlamenta i razvoj Kotora.

Nikšić je primjer korupcije koja je očigledna u svakoj pori društva, pa i u politici, kaže Potpara.

Za paralelu Nikšić-Kotor on je izjavio da ne zna kako bi se vladajuća garnitura ponašala da su rezultati izbora u Kotoru drugačiji, budući da su izgubili 4 mandata, to jest, da li bi bio “Nikšić u Kotoru”.

Stoga ovo pitanje Potpara ostavlja otvorenim i za procjenu samih građana.

3 KOMENTARI

  1. Slažem se sa Goranom, tako je, negdje ranije sam komentarisala, da “Skala” odnosno g-din Mandić ima kuraži i smionosti, što drugi odnosno najveći broj njih (“tamo oni”) nema, mogu samo da mu zavide (da ne kažem što drugo). Hrabrost, kuraž i smionost se ne uče, one se rode sčovjekom i one su odraz njegovog karaktera.
    pozdrav redakciji

  2. Nema Vjera.Neće ni biti jer nema osim ovoga radija petlje niko.Ali one prave ne ja tebi, ti meni pa iza leđa i u rukavice. U brk brale pa kom opanci kom obojci.Izuzimajući onoga dežurnoga bolesnika na fejsu što sve i svakoga napada bez pokrića. Neći ga namjerno spomeniti da mu ne dam na važnosti: bravo Skala BRAVO što ga ignorišete.Čitav grad zna ko je i koliko je jadan bolestan.

  3. Ka ce se promjenit te face jer su uvjek jedne te iste vec godinama. Nijesam iz Kotora ali je ovo prevazislo, sve ih znam po facama i na vlast su u Kotor odavde pa do vjednosti. Imali osim njih jos neko da zivi u taj Kotor. Ovo su sve vec iyraubovane face.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].