Vlada CG: Za policijska vozila preko dva miliona eura

0

Vlada Crne Gore, odnosno Ministarstvo finansija i socijalnog staranja, izdvojiće 2.150.000 eura za nabavku vozila za potrebe Uprave policije.

“Vlada Crne Gore zadužuje Ministarstvo finansija i socijalnog staranja da za potrebe nabavke novih vozila za Upravu policije putem finansijskog lizinga sa obavezom povraćaja predmeta lizinga daovaocu lizinga nakon isplate svih rata lizing naknade obezbijedi iznos od 2.150.000 eura”, navodi se u Informacija o nabavci vozila za potrebe Uprave policije koju je danas usvojila Vlada.

Takođe, kako se navodi, zadužuje se Uprava za katastar i državnu imovinu da u saradnji sa Upravom policije u što kraćem roku sprovede postupak nabavke vozila za potrebe Uprave policije putem finansijskog lizinga sa obavezom povraćaja predmeta lizinga daovaocu lizinga nakon isplate svih rata lizing naknade.

Uprava policija je tražila od Vlade da pokrene postupak nabavke u što kraćem roku, jer postoji mogućnost, kako se navodi, da policijski službenici ostanu bez vozila i neće moći da izvršavaju svoje redovne zadatke i poslove što može itekako usporiti rad Uprave policije.

U aprilu ove godine ističe ugovor o nabavci 130 vozila putem finansijskog lizinga sa obavezom povraćaja predmeta lizinga davaocu lizinga nakon isplate svih rata lizing naknade, koji je otpisan 23. februaru 2018. godine.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].