Virus u poslaničkim klupama: Korona zaustavlja formiranje nove Vlade

1

Glasanje za sastav nove vlade moraće biti odloženo makar za dvije sedmice jer je poslanik i lider koalicije Crno na bijelo u Građanskog pokreta URA Dritan Abazović pozitivan na koronavirus.

Dritan Abazović pozitivan na koronavirus

U utorak, 10. novembra je zakazan Kolegijum predsjednjka Skupštine kako bi se dogovorio datum sjednice parlamenta da bi se glasalo o sastavu nove vlade.

Kako je Abazović pozitivan na koronavirus, on ne može prisustvovati sjednici, što znači da Vlada bez njegovog glasa ne može biti izglasana. Abazović je dužan i da prijavi svoje kontakte kako bi se i oni testirali. To znači da moraju da se testiraju i lideri nove većine sa kojima je Abazović bio u kontaktu prethodnih dana, kao i ostali poslanici koalicije Crno na bijelo.

Dan u današnjem broju je objavio da je prema njihovim saznajima pet poslanika inficirano koronavirusom.

Na društvenim mrežama građani napominju da je potrebno da se testira i kandidatkinja za ministarku prosvjete, nauke, kukture i sporta Vesna Bratić, za koju je Abazović kazao da je upoznao prije nekoliko dana, iako dokazi kažu da je poznaje od ranije.

U sazivu Skupštine je 81 poslanik.

1 KOMENTAR

 1. ..NEKOLIKO PITANJA “OKOLO NAOKOLO-CORONA NTK”…(?!)…:

  1.DA LI JE I DALJE VRHOVNIK “NTK”-IZ EKSVLADAJUĆE-POZADINSKE PARTIJE-DePeSa…?

  2.KOLIKO TREBA VREMENA “STARIM” MINI”STARSTVIMA-IZBORIMA UKLONJENIH” -VREMENA DA BI SVE-S V O J E”PRIHODE I RASHODE ISPEGLALI(SUMPREŠALI?)”-IZ PASANIH 32 GODINE..”TEŠKIH MUKA I BELAJA-ŠIVENJA?..”ŠILI- ŠIJU NAM GA-I DALJE POZADINSKE (SADAŠNJE) PARTIJE-NA” LER-LED VREMENU” ILITI PRELAZNOM VREMENU-tzv.MUČENJ(E)U?

  2. DAKLE, SVE ZAVISI OD PRVOG PITANJA-MOGA FOJA..”KO JE KO-ĐE JE KO..”NOTA BENE I JOŠ “SE PITA” PRI “VRŠENJU LABORATORIJSKE ANALIZE(KOD NOVIH-ZDRASTVENO NEPREGLEDANIH-SUJMIVIH?) POSLANIKA-“KO IMA-KO NEMA-A KO MORA DA IMA(?) “CORONO POZITIVAN VIRUS”-OD KOJEG BROJA ZAVISI(41-1)..DA LI ĆE-KAD ĆE NOVA SKUPŠTINA CRNE GORE-BITI U “VOZNOME STANJU-TEHNIČKI SIPRAVNA” DA MOŽE U PUNOM SASTAVU(41-KNAP!) DA ODLUČUJE-…ILITI POSTAVLJA NA POLOŽJAE NOVU VLAST -MINISTRE I “NADOGRAĐENA MINISTARSTVA-PO SISTEMU “BRIŠI-PIŠI”..PAPIR I NAROD(GLASAČI) TRPE SVE -EVO 32 GODINE-TRAJANJA(OD KOLIJEVKE PA DO GROBA) “PREDŠKLSKOG VASPITANJA I OSNOVNOG (PRE)VASPITA(VA)NJA!…ALI, NE DALJE OD ČETVRTOG RAZREDA-OSNOVNE ŠKOLE-KOJE “POSTAJE OPASNO PO ZDRAVLJE OSNOVACA-(NARODA-BIRAČA-KOJI NEMAJU ŠANSU DA DOSTIGNU NIVOE -PUNJETNOSTI…ZA SVO VRIJEME TRAJANJA I JOŠ I DALJE-“USMJERENOG ŠKOLOVANJA”..?!

  3. DAKLE-MEPRIRODNO-NEPODOBNO-PREVARNO BI BILO OČEKIVATI…POLAZEĆI OD “CORONA STANJA”-DA SE ZAKAŽE SJEDNICA SKUPŠTINE CRNE GORE-U NOVOM DOPUNJEOM-NEPROMIJENJENOM STANJU(SVE ŠTO MAČKAKOTI-MIŠE LOVI)-PRIJE BOŽIĆA(SER BPSKOGA-2021 GDINE?)-NA KOJOJ TREBA FORMIRATI NOVA MINISTARSTVA I “EXPRES-EKSPERTSKU VLADU-MINISTARA-EXSPERATA…”MI ZNAMO KAKO”-ĆE VAM BITI..SA I BEZ (NAS)-TAMO NJIH…?!..ZATO MOJ NARODE-NE ZABORAVITE NA “UČINKE SVAKE MAČKE-NA OPOS”?..

  DRAGI “SUKRIVCI-GLASAČI”…SRETNA VAM OVA-NA DOHVAT GODINA-NOVA I NOVA VLADA !!!…KAKVA JE DA JE (NE)MOŽE BITI(GORA-BOLJA)-OD PASANIH VLADA U PASANE 32 GODINE-KOJE SU MIŠI IZGLOĐLI-PA I ONO-ŠTO JE BILO-ZA NEBESA…S V E Z A N O…?

  JEDINO ŠTO JE IZVJESNO-BIĆE STUDENI-2020 LIJEP I TOPAO MJESEC..BEZ “TRADICIONALNOG -O SVETIM VRAĆEVIA(VELJE ZALAŠKI SVETI I BLAGOSLOVENI VRAČEV DAN)-DA SE BIJU PRAČEVI-ASTRMA?!

  LIJEPE ŽELJE-NA ČEKANJU ,I “OČEKIVANJU NOVE -STARE VLASTI”..ŽELI VAM PISAC OVIH “ŽELJA”-PODAJ VAM BOŽE, DA SE UBRZO DOČEKA-DA SE O PRČANJU-JOPET PJEVA:”.PRČANJ BANJA TOPLA VODA-DOĐEŠ POŠTE(NA)-ODEŠ..SREĆNA I “J..ENA”?!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].