V. Vlahović: Crna Gora nije nikada molila da je ne kažnjavaju zbog ljubavi prema slobodi, ali nikada nije shvatila zbog čega je ta ljubav grijeh

6

Veljko Vlahović: Crna Gora

6 KOMENTARI

 1. CRNA GORA NIJE NIKADA NIKOGA MOLILA -DA JE ZOVU DA RATUJE I GINE!!! NO JE SAMA ODILA I GINULA -OD SVOGA NASTANKA… DO OVOG POTNJEG KRVAOG I SRAMNOG RATA NA KONAVLE I DUBROVNIK OD 1991 DO 1999 .godine-ZA TUĐ RAČU I TUĐE INTERESE!!! I PRIJE SKADRA I BREGALNICE I POSLIJED BEGALNICE…DO DANA DANJIJE!!!!
  ŠTO JE POTVRĐENO PRIJEMOM CRNE GORE-U NATO…ĐE NA NJU RAČUNAJU-KA NA TOPOSKU RANU…DA ĆE BITI NAREDNA ,ZA “USPOSTAVLJANJE NOVOG SVJETSKOG PORRETKA”-POSLIJE DEZERTERSTVA VELJE BRITANIJE IZ JEVROPSKE UNIJE(po volji i želi-naređenju AMERA…!)…KOJA UBRZANO OCEKUJE DOLAZAK NAŠE DOMOVINE-U ODJELE-apcijalaca- “POKUSNE KUNIĆE”…?!!!

 2. Sramota, to nije samo odsustvo mere, to je bezobrazluk, Veljko Vlahovic i, trenutno vazeca zastava CG, koja ajde najblaze receno neide, neide nikako sa Veljkom.

 3. Španski borac i ikona slobode !
  Hvala Ti veliki čovječe što si postojao
  za moga života.
  Imalo se što od Tebe čuti i naučiti!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].