Uređenje treće faze šetališta u Dobroti počinje 15. septembra

5
Konačno će početi radovi na uređenju

Rajko Radulović

Rajko Radulović

Nakon dugih tenderskih procedura koje su trajale nekoliko godina, 15. septembra će konačno početi radovi na uređenju treće faze šetališta u Dobroti u dužini od 140 metara.

Ovo je za Skala radio saopštio Rajko Radulović, koordinator za investicije u Javnom preduzeću Morsko dobro.

Ovih dana u Morskom dobru je održan sastanak sa izvođačima oko pripremnih radova.

U  toku je izbor nadzornog organa, a ugovorena vrijednost radova koji će trajati 60 dana je 240 hiljada eura.

Buduće šetalište imaće istu formu kao i prethodne dvije faze, što znači da će dio uz more biti popločan kamenim pločama, a preostali dio behaton pločama sa stazama i mediteranskim biljem.

Biće izgrađeno i 12 parking mjesta na dijelu kod raskrsnice u blizini supermarketa “Maxi”, gdje su ranije bili privremeni objekti, objašnjava Radulović.

U sklopu uređenja ukloniće se barke i brodići koji su sada iznešeni na kopno, jer će kompletan prostor biti uređen, a kasnije je moguće da se postave u moru plutajući pontoni za vez plovila, rekao je Radulović.

5 KOMENTARI

  1. Uređujte a vandali će oburdat sve što se sredi u ovu našu Boku. Da li su ufaćeni počinioci zlodjela rušenja rasvjete ??? Ako jesu KO SU ??? Tražimo da ih imenujete i na stub srama ako imaju i oni i roditelji obraza ??????? Vi ćete uređivat i gradit sa našijem šoldima a neko će rušit i devastirat zbog objesti i divljanluka i kućnog nevaspitanja. Neke treba u Duševnu a neke u Spuž pa ne bi više to činjeli jadovi pogani glibavi drogirani.

  2. A što kažu, da li će komunalci početi da rade trotoar na magistrali od Kampa do Sv. Stasije, kako obećavaju na sastancima već dvije godine?

  3. “…15. septembra će početi radovi na uređenju treće faze šetališta u Dobroti…”
    Ne rekoše – koje godine?

    Oko tog dijela šetališta već četiri godine traju beskrajne “igre bez granica”.
    Ispriječili se privatni nad opštim interesom, bilo bi najkraće objašnjenje.

  4. čisto sumnjam da će mać barke i glisere otamo ajde da i to čudo vidimo i da ono ruglo ispred ele urede vrijeme je poslije 3 godine 140 metara to nam je prava slika kako se Kotor razvija.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].