Uređenje parka i rekonstrukcija odjeljenja

0
Dom starih Grabovac Risan

Zoran Vukicevic

Zoran Vukićević

U Dom starih “Grabovac” u Risnu, u kome boravi 320 starih osoba, do polovine godine uložiće se oko 300 hiljada eura.

Sljedeće sedmice otvaraju se ponuda  za izbor najboljeg ponuđača za uređenje parka i rekonstrukciju psiho-gerijatrijskog odjeljenja na kojem je smješteno 170 ljudi.

Na ovom odjeljenju koje je u lošem stanju radiće se fasada, bravarija i sanacija krova, i do 1. maja ovaj posao trebao bi da bude završen, kazao je za Skala radio Zoran Vukićević, direktor Doma starih.

“Potreba za smještajem u domu sve je veća u Crnoj Gori. Na Dom u Risnu čeka oko 170 ljudi, a i pored novog Doma u Bijelom Polju vjerovatno će se morati otvoriti domovi i u drugim sredinama”, mišljenja je Vukićević.

On vjeruje da će jenjavanjem finansijske krize, uz pomoć Ministarstava finansija i rada, Dom starih u Risnu moći da uposli još radnika, jer osoblje i sada radi prekovremeno, zbog nedovoljnog broja medicinskog kadra.

Ovih dana Dom starih “Grabovac” preduzima i sve mjere kako bi se spriječila gripa, pa su posjete stanarima doma zabranjene.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].