Učiteljica Višnjić suspendovana do okončanja postupka

13
Rada Višnjić

Učiteljica OŠ “Jugoslavija” iz Bara, Rada Višnjić, privremeno je suspendovana sa posla do okončanja postupka koji se protiv nje vodi, saopštila je direktorica te škole Biljana Vukmanović.

“Nakon saznanja o dešavanjima istog dana, 6. oktobra, protiv zaposlene Rade Višnjić, shodno zakonskim odredbama, pokrenut je postupak utvrđivanja odgovornosti, a potom doneseno rješenje o privremenoj suspenziji do okončanja postupka, počev od osmog oktobra”, piše u saopštenju.

Vukmanović je istakla da zbog regularnosti postupka, kao i prethodnog puta kada je vođen isti, u predstojećem periodu neće davati izjave za medije.

Učiteljica Višnjić pozvala je putem Vibera učenike na moleban. U poruci koja je objavljena u viber grupi ih obavještava da će moleban biti održana u Hramu Sv. Jovana Vladimira u 18 časova, te da bi trebalo da se pomole za dobro učenje i srećan početak škole.

13 KOMENTARI

 1. Znači ovaj strašljivac za muge će arivat pod Markat sa Prcanja, na škorance i ukljevu, a radić će uzet kod one Babe iz Pelinova!
  Joliću , śedi na prugu , pa dođi, reci
  u Perperu da si stiga, pa ćemo Te u đir metnut, do Parila i u Troju , na trešetu i briškulu, a može i śije śete ako voliš!
  Ne zaboravi Vladanov lunbrelin.

 2. Gospodo iz Skale sto joj ne objavite sve slike sa fb ? ona ima poseban stil oblacenja do ponoca i od ponoca !!! kako bi rekla vjernica – uciteljica a oko pola noci igra uz šipku !!! slikava se gola i u donjem vesu i bez brushaltera !!! to objavite i da se zapitamo da li se krsi eticki kodeks ! a sada ce imati dosta vremena da provodi sa svojim popom iz Bara !

 3. Jordane imaš Ti ta svoj “srpski”
  polu-svijet, pa tamo lamentiraj i izmišljaj, ovđen je pokret otpora , u stroju, odavna smo Mi utrenirani da se Tebi i ostalima stane đe treba.
  Naime , i Ti si ne tome učio, dok nisi prevrnuo na donju bandu, a sad vrdaš i drugima svoje naumo pribokaješ, tj. vršiš zamjene teza,
  a proteza te žulja od faflaćunstva
  i izmišljanja !

 4. Pedagoški nema što.
  Baš kao što s kapom omalovažava sve oko sebe.
  Ako ima zakona ne bi mi se u školu vrćala više.

 5. …”DA ĆE MOLEBAN BITI ODRŽAN U HRAMU SV JOVANA VLADIMIRA U 18 ČASOVA, “TE DA BI TREBALO”-(NOTA BENE ne piše :”morate doći -pa da ćev am iskočtio oči”?)-DA SE POMOLE(dakle ne kažu bogu gospodu-koji je-to je očegedno-odvojen od države-škole”…Istini zavolju ni “koliko naša pasana i ova,naviruća… futur-istička v l a s t?!) ZA DOBO UČNJE(BOGA NI U MISLIMA-KO GA ŠIŠA-PRI OBVZAMA tzv “UČNJE”)…I SREĆAN POČTAK ŠKOLE”?!

  DAKLE…OVO MI LIČI NA ONAJ “TREĆI MANDAT-PREŠDNIKA SUDOVA I SUDIJA… CRNE GORE-“SEKULA SKULORUM”-AMEN …AMIN…”SLOBODNO RUKOVODNO MIŠLJENJE-MOĆNIKA “REIZABRANI-POSEBNI OD NARODA EVO 32 ISKOPNIJE GODINA-KOJE IDU U SUSRET..OSTATKU NA ZDRAVLJE-PREMA JOŠ -NAJMANJE 32 GODNE BEZNAĐA OVOGA NARODA?!!!ZA KOJE NIKO NE ODGVARA-IMAJU SUDOVI”ČASTI”-KA OVAJ BARSKI..”PREČA POSLA”…”LUD-ZBUNJEN NRMALN”- OVAJ NAROD-MIMO NARODA-POD NEBESKOM BOŽIJOM KAPICOM?…E BO?!

  • JordaNizOvan i kuśo i kompanija
   bella, opet bištre političke karte!
   Kolotečina i tjeskoba pritisli
   oveg iz ONO i DSZ, via TO=(Trtica otačastvena), koji se uvalio i u crkvene posale, mada su ga talijanci “krstilu” kà
   “figlio della lupo”, a sad je to pravi
   gorski vuk (ala Vučić/Drašković)
   poput bijelog očnjaka > Bjelonje
   (Bjelašina bjelaškog) blejavog iz
   popruga i prtenjača, iz prnjina
   i škafetina ex lijeve provenijencije!

   • CAMARAD Grujo Dan Culo Roto Vani-dal bi ste smeli ovako blejati-kad bi ste se-smeli na svoje delo potpisati- puneim imenom i prezimenom-prvedeno kako stoji/ u originalu/ na ime vaše culo roto?
    Mi izravno-cenimo vašu herojsku borbu za demokracki preobražaj-čistotu Milovane montenegro viva vero Sekulino junačko gnjezdo…”krizmano” od bande svećenika Joanikija-Mitroplita “primosko zagorske montenegro viva vero?!

    • Jordane imaš Ti ta svoj “srpski”
     polu-svijet, pa tamo lamentiraj i izmišljaj, ovđen je pokret otpora , u stroju, odavna smo Mi utrenirani da se Tebi i ostalima stane đe treba.
     Naime , i Ti si ne tome učio, dok nisi prevrnuo na donju bandu, a sad vrdaš i drugima svoje naumo pribokaješ, tj. vršiš zamjene teza,
     a proteza te žulja od faflaćunstva
     i izmišljanja !

    • Jordane, pometino prčanjanska, śedi na prugu i dođi u Cattaro.
     Mi smo sempre, oko piazze Škaljarske ili u Perper-u.
     Bašta li ti navrnut među đetiće,
     senza Komita , za sadake !
     Ne lupaj ludeze, ovo je Kotor, grad
     kulture i šuŽIVOta Raznolikijeg razza i htijenja !
     Na Gurdiću je otvoren fineštrin, ili ti funjestra artifićale, oli provirit kroz Njega, u čistu Gurdićku vodu i bačit aloć na oba ponta od Šuranja !? Stiskavac ?
     Uzmi i Vladanovu lumbrelu!

     • …ZVANI GUDIN SA “CRNOGORSKOG SAJMIŠTA” TOVARA-VRATA OD ŠURANJA”..ČEKAM TE U ULICU LUKOVIĆ…U PRČANJU DA TE OSAMARIM-OPREMIM NOVIM SAMAROM-NA ŠUŠTU I DA TE U GALOPU JAŠEM …SVE DO U Cattaro…NA “ŠKALJARSKU PIJACU-KAVANA BREZ komita-Perper!!!
      SA POŠTOVANJEM U OČEKIVANJU VAŠEG DOLASKA NA PRČANJ- U BOTU 17.LISTOPADA.202O GODINE!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].