Učenici petih razreda OŠ “Njegoš” posjetili Skupštinu opštine i Opštinu Kotor

0

 

Učenici petih razreda Osnovne škole “Njegoš” posjetili su Skupštinu opštine Kotor i Opštinu Kotor, u okviru edukativnog časa koji se tradicionalno organizuju svake godine.

U pratnji učiteljica Dare Kašćelan i Vanje Radović, djeca su se informisala o nadležnosti i radu lokalne samouprave.

Učenike je u SO Kotor sekretarka Duška Banićević upoznala sa organizacijom Skupštine, radom skupštinskih radnih tijela, odbornika i načinom donošenja odluka koje su od interesa za normalno funkcionisanje opštine.

Nakon Skupštine učenici su se u zgradi opštine upoznali sa predsjednikom Željkom Aprcovićem i potpredsjednicom Sonjom Seferović.

Oni su ih upoznali sa radom i funkcionisanje opštine i mnogobrojnim obavezama koje imaju svakodnevno.

Aprcović nije krio zadovoljstvo što su učenici OŠ „Njegoš“ gosti lokalne uprave.

On im je poručio da se trudi, sa svojim saradnicima, da poboljša život građana Kotora, ali da su im upravo oni i njihovi drugari iz drugih obrazovnih ustanova prioritet.

Aprcović je izrazio uvjerenje da će se učenicima ove škole u narednom periodu poboljšati radni uslovi i da će menadžment škole i Ministarstvo prosvjete, uključujući lokalnu samoupravu, naći načina da ovaj problem prevaziđu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].