Turistička ponuda Crne Gore online za njemačke medije

0

 

Prilagođavajući se novim globalnim trendovima promocije nastalim usljed pandemije COVID-19, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, predstavlja turističku ponudu destinacije na događaju za medije “IMM” (International Media Marketplace), koji se održava od 29-30. septembra putem on-line platforme i namjenjen je medijima njemačkog govornog područja.

Predstavnici NTOCG održaće on-line sastanke sa preko 20 renomiranih medija iz Njemačke, Austrije i Švajcarske na kojima će biti razmatrane mogućnosti saradnje na promociji turističke ponude Crne Gore.

On-line sastanci su planirani sa predstavnicima print i on-line medija: Suddeutsche Zeitung, Frankfurt Sonntags Zeitung, Bild der Frau, die Presse, Reisefreunde, Reisegala, Neue Waestfaehlische, WienerZeitung i dr.

“Imajući u vidu da tržište Njemačke spada u red prioritetnih emitivnih tržišta za Crnu Goru, NTOCG  u saradnji sa njemačkom novinskom agencijom „News Aktuell“, kontinuirano kroz PR članke u najčitanijim njemačkim medijima promoviše Crnu Goru kao atraktivnu turističku destinaciju stavljajući u fokus njene netaknute prirodne ljepote, što je u skladu sa aktuelnom turističkom kampanjom „U društvu prirode“. Samo tokom ove godine u Njemačkoj je objavljeno preko 500 afirmativnih članaka koji opisuju prirodne i kulturne ljepote Crne Gore, kao i one koje se tiču novih turističkih ponuda naše zemlje”, navode iz NTOCG.

O Crnoj Gori su u prethodnom periodu pisali njemački Bild, Deutsche Welle, Focus, Wetter.de,  Welt N24, RP Online, Auto Bild, TAG 24, Kronen  Zeitung i dr.

Imajući u vidu da je aktulena situacija sa pandemijom korona virusa uslovila novi vid komunikacije ka strateški važnim emitivnim tržištima, NTOCG svoje promotivne aktivnosti preusmjerava primarno na digitalne kanale marketinga, pa će tako turistička ponuda destinacije u novembru biti predstavljena na on-line Road Show-u, kojem će prisustvovati više od 25 predstavnika turoperatora i agencija iz Austrije.

Događaj za medije “IMM” (International Media Marketplace) je okupio ukupno 2.500 predstavnika međunarodnih medija  i gotovo 1.500 turističkih kompanija iz cijelog svijeta od 2013. godine.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].