Trgovine i apoteke rade od 8 do 18, kiosci od 7 do 15 sati

0

 

Na osnovu jedne od odluka Nacionalnog koordinacionog tijela u cilju sprječavanja širenja koronavirusa i zaštite života i zdravlja građana od danas trgovine i apoteke u Crnoj Gori rade od 8 do 18 sati.

Takođe, ovom odlukom je proposano da kiosci u kojima se prodaje štampa, rade od 7 do 15 sati, u dvije smjene od po četiri časa, po zaposlenom.

Saglasno preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, poslovnice Pošte Crne Gore korisnicima će biti na raspolaganju u vremenu do 18 sati.

Nakon što je objavljeno da se novim mjerama u borbi protiv koronavirusa obustavlja putnički međugradski saobraćaj iz Ministarstva ekonomije je objašnjeno šta to znači.

Oni koji na posao putuju iz jednog grada u drugi moraju imati putni nalog i potvrdu koju izdaje poslodavac.

Dakle, mogu putovati samo oni koji prevoze robu ili im je radni angažman van mjesta stanovanja.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].