Trajekt u funkciji 24 sata

1

trajekt Kamenari – Lepetane

Kompanija Pomorski saobraćaj trajektni prevoz obavljaće 24 sata neprekidno, ali će u značajnoj mjeri redukovati frekventnost.

Iz te kompanije kazali su da će od 26. marta u funkciji stalno biti jedan trajekt, tokom 24 sata.

Kako su naveli, u skladu sa opredjeljenjem Vlade o otvorenosti granica za robni promet i nesmetano vršenje tranzita roba, kao i usljed potrebe za redovnom distribucijom roba unutar tržišta, trajektni prevoz obavlja se 24 sata neprekidno i to prvenstveno u funkciji podrške efikasnom prometu roba.

“Polasci iz Kamenara biće na svaki sat, računajući od punog sata (šest, sedam, osam sati…), a polasci iz Lepetana na svaki sat računajući od pola sata (šest sati i 30 minuta, sedam sati i 30 minuta, osam sati i 30 minuta)”, naveli su iz Pomorskog saobraćaja.

Iz te kompanije kazali su da su za sve hitne slučajeve, kao što su snabdijevanje i dostava ljekova, hitna medicinska pomoć, hitne intervencije službi od javnog interesa, hitan prevoz osoba radi smještaja u karantin, obezbijedili posadu dežurstva.

1 KOMENTAR

  1. Da vidimo koliko će te uplatiti za dobro svih.Koliko ste drustveno odgovorna firma.Kao neko ko je monopolista očekujemo barem milionsku uplatu!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].