Sudar automobila državnog protokola

5
Ivo Josipović

U tunelu “Vrmac” danas je došlo do manjeg saobraćajnog udesa u kome su se sudarila tri automobila iz državnog protokola Crne Gore koji su na usluzi predsjedniku Republike Hrvatske Ivu Josipoviću prilikom njegove posjete našoj državi.

Predsjednik Josipović nije bio u ovim kolima, saznaje Skala radio, a na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta.

Danas je hrvatski predsjednik, u okviru posjete Crnoj Gori, razgovarao u tivatskoj Donjoj Lastvi sa predstavnicima hrvatske nacionalne zajednice u našoj zemlji.

Josipović je gost na ručku u Perastu koji je za njega priredio predsjednik Crne Gore Filip Vujanović.

5 KOMENTARI

  1. Neka juru đaoli ih pozobali a đe će arivat i kako,,, To ni oni ne znaju. Samo da im je da se utrkuju i prdekaju da su u kola i limuzine od državnijeh organa i fale sa sa tim i sve im je dozvoljeno i pušteno. Brezobrazluk i kao ajvani su !!!

  2. Najvažnije je da nikome nije ništa i odmah zatim kritika na vozače iz protokola visokoh državnika.
    Oni će neđe učinjeti karambol , mora li svijet stati kada prolaze političari? Jesmo li mi isto ljudi, ljudi kažite? Vozači, stići ćete samo sporije, nijeste vi vanzemaljci Bogom dani da jurite i tako stvarate potencijalnu opasnost.

  3. Nije ni čudo kako lete oni su svijet osvojili. Toga niđe nema u svijetu.Dobro su prolazilii do sada građani i ostali učesnici u saobraćaju kada kamikaze lete iz protokola naših prešednika.

  4. To vam je tako kada jure sa rotacionim svetlima ka da je njihov put odavle do Marsa.
    Ne postivaju nikoga niti obadaju bilo koga ko se zadesi na put. Ja se prepanem i moram utec u neku kunetu kad prolazu auta sa rotacijonim osvetljenjem ona tamna sa tamnijem caklima, {to cu cinjet bolje sacuvat zivu glavu na ramena. Bahatost , samovolja i objest.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].