Stigli pomorci sa broda “Budva”, smješteni su u karantin u Nikšiću

6

Crnogorski pomorci sa broda “Budva” kompanije “Barska plovidba”, njih 22, čija je smjena obavljena u subotu 9. maja u Lisabonu, oko ponoći su avionom “Montenegro Airlinesa” stigli u Podgoricu.

Odatle su autobusom odvezeni u objekat Ski-centra “Vučje” kod Nikšića u obavezni četrnaestodnevni karantin, potvrđeno je Bar Infu iz “Barske plovidbe”.

Iz kompanije je pojašnjeno da je zamjena posade obavljena zato što je većini pomoraca istekao ugovor, a zbog zatvorenih granica i aerodroma ne bi mogla da se obavi u Nigeriji, gdje je brod upućen.

Takođe, i troškovi bi bili mnogo veći, pa je kompanija, u saradnji sa MVP i “Montenegro Airlinesom” organizovala zamjenu pomoraca u glavnom gradu Portugala.

“Budva” je u subotu 9. maja u 17:45 sati isplovila iz Lisabona prema Lagosu u Nigeriji, natovarena žitaricama.

Brod je proteklih dana bio u centru interesovanja crnogorske javnosti – 1. maja kasno uveče stigao je u Hamburg, iz Kazablanke u Maroku, a njemački policajci upali su na brod i u teretnom prostoru pronašli oko 500 kg kokaina, koji je švercovan iz Južne Amerike.

Uhapšen je pomorac iz Bara Mladen Radulović.

Bar info

6 KOMENTARI

  • …NEBI MOGAO DA PRIMI TOLIKI BROJ..(KOJI BJEHU) “PRVOBRAVOSRBI”-PA SAD “PRVOBRAVOCRNOGRCI”-KOJI STE DOŠLI NA VAST 1088/1989 GODINE-PUTOVIMA-RUTOM BRODA “BUDVA”…?!!!! ZBOG KOJIH NAM IZGORE(KA NA RULET) “JUGOOCEANIJA” I “HOTELI FJORD-DVA HOTELA S DVA TEMELJA-DANAS BREZ IJEDNOGA” -I JUGOSLOVENSKA PRIVREDNA ZONA U GRENOBL-PA “MRČEVO POLJE”-“JADRAN-PERASAT”-“EKSPEDITIVNO LOVORIKA-EKSPORT”-rISAN…”POKONJI ANDRIJA PALTAŠIĆ-ŠTAMPAR ŠKALJARI”I NA ULTIMU-OD ULTIME…”NA SANS-TREŠETU I BRIŠKULU”…”JUGOPETROLJE”..PUTOVIMA “SRBPSKE VOJSKE I ČUVENE BRAJIĆKE-SA BRAJIĆA PRIMORSKO BOKEŠKOG PLEMENA… DOBROVOLJAČKE ČETE”- NA SOLUNSKI FRONT-U GRČKU…”SPARTU”?

  • Ma nemo, Ti bi hapsio bez dokaza!
   Po Tebi su svi pomorci šverceri narkotika? Kriminalizuješ profesiju koja vjekovima hrani većinu stanovnika Boke i šire!?! Sram Tebe bilo i slične, sa takvim stavovima i razmišljanjima!

   • …IZVINI-ALI TI SI ILI PIJAN ILI SI U NESPORAZUMU SA SAMIJEM SOBOM…? JER NEMA VAPORA KOJI JE UHVAĆEN – I KARIKA SA BRODOVA SVIJETA ĐE BOKEŠKI POMORCI NIJESU UFAĆENI U ŠVERC-ŠMRKANJE NAROKOTIKA?…A OVO OKOLO VAŠE PREHRANE-OD KAD NAS NE RANITE…VIDI NAM SE KAKO NAM SVE ĆETA-JUGOZOBNICA JUGOOCEANIJA..EVO JE NA MJESTO-ĐE SE ČEKAJU U RED DA IZJAVE SUČEŠĆE OVOJ NAŠOJ JUGOZOBNICI…A TEKE ONI DVA CRVENDAĆA-IZ KAŠUNA ŠKALJARSKOGA…ŠTO IM NAROD CRNE GORE PLAĆA SVE POREZE-DUGOVE-KREDITE…A ONI PLOVE I RANE PRISTAŠE SRBODrPISveto OD PLANINA PA DO MORA OD ULCINJA DO NOVOGA…E BO? DEBOTO SI POD ŠMRKANJEM-TRENUTNO Plagenti-ŠMRK ZDAJ….TU TU PA PA…!

    • Prolupali cokulane, pa ako hoćeš sve što vidiš oko sebe , sagradili su pomorci i sada grade!
     Ti si ideološki uljez u zdravo tkivo ovog naroda!
     Nisi ti gaće široke, koje vele da nosiš, kvasio i ijo soli!
     Trabunjaš i tlapaš sa kantun alcima i faflatama raznim!
     Stari si ti tapkaroš i gunđalo, a
     i veliki gunjaš usireni i na-samaren
     pa defekališeš po tekovinama
     Bokeljskih pomoraca!
     Pitanje je znaš li plivati po muški,
     sekat barku i ribati?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].