Srbija protjerala Tarzana Miloševića

8
Tarzan Milošević

Ministarstvo vanjskih poslova Srbije protjeralo je crnogorskog ambasadora Tarzana Miloševića iz te zemlje i proglasilo ga za persona non grata, saopšteno je iz tamošnjeg Ministarstva.

“Povodom proglašenja ambasadora Republike Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića personom non grata, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije postupilo je na recipročan način”, navodi se u saopštenju.

U noti se navodi da se, na osnovu člana 9. Bečke konvencije o diplomatskim odnosima, ambasador Milošević proglašava za personu non grata.

“Ambasador Milošević je dužan da u naredna 72 sata napusti teritoriju Republike Srbije”, navodi se u noti.

Dodaje se da je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije iskoristilo priliku da Ministarstvu spoljnih poslova Crne Gore ponovi izraze svog posebnog poštovanja.

Prethodno je ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović proglašen za personu non grata i od njega je zatraženo da napusti Crnu Goru.

Ministarstvo vanjskih poslova: Božović proglašen za persona non grata, naloženo mu da napusti Crnu Goru

8 KOMENTARI

 1. Viđu li Jordane da si kušin probušijo ?
  Znaš li, kako je nastala Diplomatija?
  Evo ovako, đetiću lažni , u širokim gaćama , Bio je jednom , tamo , neki,
  Matija, pa u dokolici, tamo neđe oko kolica, uzejo i počeo svirat diple !
  Tako je, Jordane, nastala Diplomatija!
  Čuli smo previše , pa je vakat malo tišine od tzv. srpskog svijeta i hercegovačkih rugalica, iz Tvoga turina!
  I Ti si onomada, sam sebe proćerao, a što trumbiš, na ove portale, ka Matija u diple ?
  I tvoja će truba utihnuti, bolje uštirkaj
  sebe i dođi u narod, da se osvježavaš,
  a ne, da ne, decenijama ošervavaš i ni krive , ni dužne, opanjkavaš!

  • GOXSPAR Grujo dan culo roto vina-TO JE “DIPLiOMACIJA”-KOJU SI-KOJE STE U PRAKSI(POD BJELOSVJECKE SAMARE!) SPOROVODILI- NA KONAVLE I DUBROVNIK…OD 1991 DO 1999 I DO 2OO6(ZAFALEĆI UMIJEĆU AJATOLAHA AMFILOHJA-OD DVA ZLA IZABRAO JE MANJE(OD SRBIJE VAS ODVOIO-KA TELE OD KRAVE)-PRIZNADE VAŠ SUVEREN U ONAJ “TELE GRAF”-U POVODU UGINUĆA AJATOLAHA…3O LISTOPADA.2O2O)-KAD TE-KAD VAS JE ZAPAD OSAMARIO-I U SKLADU SA VAŠIM INTELEKTUALANIM MOGUĆNOSTIMA-PREVEO U LUŠTZIĆKU POGRANIČNU MAGARAD?!!!..PA DANAS NIKO KA TI Grujo-POTOMAK LUŠTIČKH TOVARA…”VIVA VERO MONTENEGRO-PETROVDANSKO-1941″?!!!

   U TOM SMISLU-HERCEGOVAČKOM..VODI RAČUNA O UNUCIMA(MULCIMA)-DA ŠTO PRIJE NAUČE SERBSKI JEZIK I ĆIRILIČNO PISMO-JEVROPSKO…A RUSKO(MINISTRICA NAUKE I PISMENOSTI-OD DJEČIJIH VRTIĆA I DALJE(U JEVROPU!)…JE BRATIĆKA-PO MAMI CRNOGORKA(HARAZAM-BANJANI!…MAJKA RAŠA)-PO TATI ERCEGOVKA..PROVERENA KOMBINACIJA-NA VUČI DO POTVRĐENO-1878-KAD JE CRNU GORU PRVI PUT U POVIJESTI.PRIZNAO-SVIJET ZA DRŽAVU?!!!!!!…A I PRECI-ĐEDOVI SU TI ISTO RABOTALI-MIJENJALI…ŠTO SE DALO MIJENJATI-PRATEĆI TVOJU-VAŠU NARAV(ĆUD)-LUŠTIČKIH MAGARACA?!!!

 2. Sve je to lijepo, dok vas ne zaboli guzica, pa onda trcite po Vma i beogradskim klinikama. A jos ako ste steknuli kao kakav funkcioner koj desetinu hiljada eurica, kupuje se stan u Beograd, a dje bi drugo.

  • Pa kuśi varoško-čaršijski, koga boli dupe , može odit i u Milano ili đegod, osim u Beligrad!.
   A što se tiče ovijeg sa punanijem ćesama, već su oni pokupovali što im treba i gušta, mimo Srbije, tamo odoše petokolonaši i pestokupljevinari, tamo Njima .

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].