Sistem za testiranje fiskalnih servisa pušten u rad

0
Poreska uprava

Sistem za testiranje fiskalnih servisa u okviru projekta elektronske fiskalizacije upravo pušten u rad, saopštili su iz Poreske uprave.

 

“Pristup testnom okruženju radi testiranja fiskalnih servisa u okviru projekta elektronske fiskalizacije omogućen je od danas. Od ovog momenta sva zainteresovana pravna i fizička lica koja se prijave u skladu sa procedurom definisanom dokumentom Fiskalni servis – Uputstvo za pristup fiskalizaciji mogu vršiti testiranje funkcionisanja sistema”, navode oni.

Treba napomenuti da će portal SEP za potrebe elektronske fiskalizacije biti dostupan od  2. novembra, od kada će se upis obveznika fiskalizacije u ROF odvijati putem istog i u početku će biti omogućen isključivo za potrebe testiranja funkcionalnosti, te podaci koji budu na njemu upisani neće predstavljati registracione podatke za produkciju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].