Selektivno odlaganje otpada u starom gradu za vrijeme ljetnjeg karnevala

2
odlazite otpad selektivno za dobro svih

Tokom trajanja karnevalske noći kotorsko Komunalno preduzeće  u saradnji sa Recomont d. o.o.  u okviru njihovog projekta “Edukacija o selektivnom odlaganju ambalažnog otpada” na četiri lokacije u starom gradu, koje su predviđene za kontejnere, postaviće kante za selektivno sakupljanje otpada (PET, limenke i staklena ambalaža).

Na jednoj lokaciji biće postavljena ručna presa za limenke.

Aktivisti koji rade na projektu će prigodnim nagradama animirati građane koji budu selektivno odlagali otpad na izabranim lokacijama.

Zajednički cilj ove akcije je da za vrijeme kulturno-zabavnih manifestacija, kojima prisustvuje veliki broj posjetilaca, stari grad ostane što je moguće čistiji i da se kod građana stvaraju navike za selektivnim odlaganjem otpada.

Mole se građani iz starog grada da za vrijeme karnevalske noći ne izbacuju otpad.

U okviru pomenutog projekta firma Recomont d.o.o. će u saradnji sa Komunalnim za vrijeme ljetnje turističke sezone postaviti ručne prese za limenke na tri lokacije i to na  plažnom  baru “Pirati” u Perastu, plažnom baru “Baywach” u Kotoru i plažnom baru “Grota” u Orahovcu.

2 KOMENTARI

  1. U grad zive dvije babe i dva tajkuna. Ako te dvije babe i dva tajkuna mogu ukakiti grad onda …. neka vi je na cast!

    Iz Unije vas pozdravlja Rajko Gumenjak.

  2. Mole se posjetioci starog grada da za vrijeme karnevalske noći ne pi…. i s… đe stignu i ne takmiče se ko će dalje dobačit mlaz pi…. ili čije će go… biti veće.
    Komunalne službe su obezbijedile dovoljan broj mobilnih toaleta ispred svake kafane.
    Hvala Komunalnim službama.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].