Saobraćaj Muo-Prčanj-Stoliv od 19. juna

0
Muo - asfaltiranje (foto Zdenka Janković)

Pavle Ječmenica

Pavle Ječmenica

Tokom vikenda završen je najveći dio asfalterskih radova na nosećem sloju saobraćajnice od Glavata do Peluzice, i najkasnije do srijede 19. juna biće završeno kompletno asfaltiranje dionice na cijelom potezu kuda su postavljenje vodovodne i kanalizacione cijevi.

Izvođač je završio sa radovima na instalaciji kanalizacionog obalnog kolektora i nakon što je u proteklom periodu izvršio sve neophodne pripreme otpočeo je sa vraćanjem saobraćajnice u prvobitno stanje, kazao je za Skala radio Pavle Ječmenica, u ime nadzora firme “Dahlem”.

Tokom izrade završnog sloja asfalta saobraćaj će se otežano odvijati sa zastojima, jer mašine koje rade asfaltiranje zauzimaju čitav put.

Nakon asfaltiranja nastaviće se radovi na popravaci oštećenja nastalih prilikom gradnje kanalizacione i vodovodne mreže i to nekih potpornih zidova i parapeta, kao i čišćenje gradilišta i uklanjanje zaostalog materijala.

Ovi radovi neće uticati na odvijanje saobraćaja i tok turističke sezone na putu Peluzica – Glavati, kazao je Ječmenica.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].