Radovi na izgradnji pothodnika teku dogovorenom dinamikom

8

 

Betoniranje na gradilištu budućeg pothodnika na kotorskoj rivi nastavljeno je i tokom današnjeg dana.

Radnici kotorske kompanije Briv konstrakšn jutros su izvodili radove u temeljnoj građevinskoj jami.

Istovremeno su radile dvije pumpe koje su izbacivale višak vode u obližnju Škurdu.

Radnici su postupali po preporukama Instituta za javno zdravlje i poslije završenog betoniranja otišli su u svoja boravišta.

Nakon ovih radova slijedi šalovanje i betoniranje stranica pothodnika, a potom i prelazak na istočnu stranu gradilišta.

Saobraćaj se odvija normalno, a zbog pojave koronavirusa smanjenog je intenziteta.

Podsjećamo, krajem decembra prošle godine počeli su radovi na izgradnji podzemnog prolaza na kotorskoj rivi, koji treba da budu završeni za 130 radnih dana, što znači da će Kotor imati ovaj infrastrukturni objekat polovinom juna. U međuvremeno je, zbog podzemnih voda koje su se pojavile u većoj količini od predviđene, revidiran projekat da bi, nakon kratkog zastoja, radovi bili nastavljeni.

8 KOMENTARI

 1. ..koje se nikada ranije nisu pojavljivale u Kotoru gradu od voda-fosa-ponornica..do ove zime-proljeća brez kišnih “iznenađujućih dana”..koje su se “pojavile u većim koiličinma-od predviđenog GATANJA-FALETANJA”- “stručnjka” od voda..”..Osmo svjetsko čudo-Kotor “sa-brez vode”-ured zme i proleća kad mu vrijeme (ni)je..?! Što ti je tradicija-“Tuso vića-PAUŠALACA -nema više…ma ni manje” .ja ti jemac?…”Karta trpi scve ,ali ne postiđuje…”? E bo…

   • …LOČI TEČNOSTI I OBAVEZNO STAVI NA NJUŠKU MASKU…DA SAČUVAŠ JE OD PRDEŽA ONAMO ĐE JE SVAKODNENO UVALJUJEŠ..”NOS PONOS”I ČUVAJ OČI DA TI OD TUGE NE ISKOČE-KA TI PRECIMA…KAD SU ŠLJEGLI PREO JESENCA I BREGANE -U POHARU CRNE GORE -JER TE ODAJU TRAGOVI KOJI TI ZAUDARAJ NA NESOJLUK-POTOMČE KOPILADI BEČKIH OKUPATORSKIH KONJUŠARA…ADIO TI-VAM FESTA LA FINITA SINJOR Moj gade od gadova….

    • JA TI JORDANE TOPLO PREPORUČUJEM “GOVEĐU SUPU” JER TI JE GENSKI BLISKA.
     MOLIM TE NE JEDITE SA ISTOM KAŠIKOM DOKLE OVO ČUDO OD ZARAZE NE PASA.
     SJEDI KUĆI I GLEDAJ TV. SLUŠAJ NAŠEGA PREMIJERA GOSPODINA DUŠKA MARKOVIĆA I POŠTUJ DATA UPUSTVA. ŽELIM TI SVAKO DOBRO.

     OSTANI DOMA!!!

     • …a tebi -vama ostavljam DOM(on je vječan za tebe-vas paše crkve-race-vjere!!!) koji se priešćujete u vašim crkvama..iz onih šporkih GAMELA i neoprane ožice-papite iz jedog NEOPRANOG KORITA-prećiza prasad-koji ste time-UZ POMOĆ IMPORTOVANOG CORONEVIRUSA bliži kako reče-nazva ga ti DOM-u..VJEČNOME…!!!

     • Bravo ti ga Moj grad! A da nije se sto Ljutome desilo, daleko se kazalo te se na glaska? Da od njega ne nikne virus u skaljare. Ako on ne bude u komisiju URE za izbore koce? Jesu ceri mu vajne u URU pa da zamjene dicnoga oca.
      Ti Jordane prati signale i uvali se u more. Isprati ce ti viruse. Za obraz duboko roni!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].