Rad Reciklažnog centra prioritet kotorskog Komunalnog preduzeća

0
Reciklažna stanica na Lovanji

Zoran Mrdak

Zoran Mrdak

Javno komunalno preduzeće Kotor će u svom planu rada za ovu godinu akcenat staviti na otvaranje i rad Reciklažnog centra, takozvanog dvorišta, prvog u Crnoj Gori i primarnu selekciju otpada.

Za reciklažni centar je dobijena oprema iz IPA fondova za prekograničnu saradnju, a lokacija je na Lovanji.

Komunalnom preduzeću predstoji organizovanje posla, posebno takozvanih reciklažnih ostrva u gradskim sredinama, kako bi se građanima skratio put i smanjili troškovi, objašnjava za Skala radio Zoran Mrdak, direktor Komunalnog preduzeća Kotor.

Na taj način biće ostvarena kvalitetna saradnja sa građanima i privrednim preduzećima kojima će se dati mogućnost da pokriju svoje troškove.

Građani će moći da odvojeni otpad donesu na reciklažna ostrva i zato dobiju sredstva po cjenovniku koji će uraditi Komunalno preduzeće, redao je Mrdak.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].