Procesuirane 22 osobe zbog sumnje da su zloupotrijebile potvrde o putovanju

0

 

Policija je prethodna dva dana realizovala pojačanu kontrolu saobraćaja u cilju kontrole vjerodostojnosti izdatih potvrda o izuzeću od zabrane međugradskog saobraćaja u sklopu akcije “Potvrda”. Zbog sumnje da se radi o nekom vidu zloupotrebe procesurane su 22 osobe, dok su za njih 21 spisi predmeta dostavljeni tužiocu na dalje odlučuvanje.

Kako je saopšteno iz Uprave policije,  evidenirano je vozači koji upravljaju vozilima u međugradskom saobraćaju i dalje koriste veliki broj potvrda, koje su njima a i drugim osobama izdale razne firme.

“Izvršena je kontrola 1033 lica koja su posjedovala potvrdu o izuzeću od zabrane u međugradskom saobraćaju. Zbog osnova sumnje da se radi o nekom vidu zloupotrebe izdate potvrde nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem procesuirana su 22 lica dok su za 21 lice spisi predmeta dostavljeni tužiocu na ocjenu i dalje odlučuvanje”, dodaje se u saopštenju.

Službenici Uprave policije će i u narednom periodu, dosljedno i bez izuzetka, nastaviti sa kontrolama svih učesnika u saobraćaju, u dijelu odvijanja međugradskog saobraćaja, sa posebnim akcentom na kontroli validnosti i vjerodostojnosti izdatih potvrda.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].