Privodi se kraju gradnja parapetnih zidova u Dobroti i Risnu

0

Tehnička služba Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore juče je uvela u posao izabranog izvođača radova Fidas iz Podgorice, koji će nastaviti adaptaciju kamenog parapetnog zida uz postojeće šetalište u Dobroti.

Kako je saopšteno iz Morskog dobra, radovi se izvode u zaleđu Žute plaže, na potezu od otvorenog bazena do mandraća, u dužini od oko 160 metara.

“Postojeći kameni parapetni zid je ranije izgradilo ovo Javno preduzeće. Ovim poslom predviđen je njegov završetak postavljanjem štokovanih kamenih ploča cijelom dužinom zida”, naglasili su u Morskom dobru.

U tom preduzeću ukazuju da su slični radovi predviđeni i na dijelu zida na lokalitetu Sopot u Risnu, u dužini od 45 metra.

“Rok za završetak radova je 40 kalendarskih dana, dok vrijednost ove investicije iznosi 19.099,85 eura sa uračunatim PDV-om”, poručuju iz Morskog dobra.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].