Primarijus dr Ivan Ilić izabran za predsjednika OO SDP Kotor

18
Primarijus dr Ivan Ilić

Na konstitutivnoj sjednici OO SDP-a Kotor, koja je održana u utorak, 28. januara ove godine, za predsjednika je izabran primarijus dr Ivan Ilić, direktor Opšte bolnice u Kotoru, nezvanično saznaje Skala radio.

Dr Ilić je potpredsjednik SDP-a Crne Gore i hirurg visokog renomea, poznat i priznat u ljekarskim krugovima i van naše zemlje.

Novi potpredsjednici su Tena Božović, odbornica SDP-a u lokalnom parlamentu i dosadašnji predsjednik Opšinskog odbora Branko Nedović.

Sekretar OO u narednom četvorogodišnjem periodu biće Zoran Pajović.

Sjednici je, u svojstvu člana OO SDP-a Kotor, prisustvovao i doskorašnji lider Ranko Krivokapić, koji je, nakon izbora nove predsjednice SDP-a Draginje Vuksanović Stanković, izabran za počasnog predsjednika ove partije.

Zanimljivo je da je konstitutivna sjednica Opštinskog odbora SDP-a Kotor održana nakon sedam mjeseci od kad je završen Kongres ove partije na Cetinju, tačnije od 29. juna 2019. godine.

Takođe je zanimljivo da o izboru kotorskog uglednog hirurga nije bilo zvaničnog saopštenja, a nije objavljena ni vijest na sajtu SDP-a, kao što je to slučaj prilikom izbora u drugim opštinskim odborima.

Skala radio je čestitao dr Iliću na izboru i pozvao ga da bude gost u emisiji “Skalin parapet”, ali je, zahvaljujući na čestitki, dr Ilić odgovorio da je u predloženim terminima zauzet i da zbog toga nije u mogućnosti da dođe.

Kako je saradnja između Skala radija i dr Ilića bila uvijek na visokom nivou, vjerujemo da će tako biti i u narednom periodu.

18 KOMENTARI

 1. Predivan covjek nase Generacije!

  Ivan i njemu nalik (malo ih je) trebalo bi da uzdignu Kotor i vjerujem da ‘oce…

  Nas vrhunski hirurg nece zapostaviti svoj humani poziv .

 2. Ilić i ostali ljudi u SDP su uvijek gledali da nešto doprinesu Kotoru, nijesu ništa ponijeli gdje drugo. Volio bih da se grad vodi na način na koji se vodi kotorska bolnica.

  • …NIJE PUSTA I ŠPORKA PLITIKA! JER JE POLITIKA OZBILJNA NAUKA…!!! A ŠPORKI SU ONI ŠTO SE POLITIKOM BAVE-ZARAD BLIZNICA SVOJIH…?!!!

 3. Ne mogu shvatiti da je covjek priznat u necemu tako cijenjenom kao sta je hirurgija , pridruzio se necemu tako prezrenom kao sta je SDP ??

  • Ostavi Veljko dotura na miru.
   Sve je transparentno, pa i Ti !
   U sve se tendiš, drž se risanskih palmi i
   makarula , ma sva je prilika da te više
   interesiraju tuđa posla, a sve ti je
   pomalo krivo…
   Izvedi one bidzine na ariju !

   • …BI SE REKLO,DA SI OD ONIJA “EVIVA ABlejalica-KONTRAREVOLCIJA”-KOJU SU U KOTOR NA KROK POTEZALI-TRATKU-“pecaroši” tuđe VO lci “MARICAE I IVICE”-i njihov “PIONI-rski ODRED” NA ČELU SA “Krivo virićem”..U KONKRETNOM SLUČAJU,KOJI u KOTOR NEMA NEGO JEDAN-cigli STANČIĆ-Zakučio GA prije rata.”U SPAŠAVANJU SRPSTVA I KOSOVA NA kONAVLE I DUBROVNIK”U NASELJU “BLAŽUJKE-MONTŽNE IZBE”-NA SVETI STASIJE …A ONO /možda da-ne/DO PET I VIŠE(UKNJIŽENE NA BROJNO POTOMSTVO) DILJEM “NJIHOVE VIVA VERO montenegro”..PA DO KLIMACKOG LJEČIIŠTA ŽABLJAKA(ne Cenojevića)..POD “DURMITORE VISOKA PLANINO”…?! U POVIJESTI STOČARA-NE PAMTI SE OVAKAV I O-VO-LIKI NAPREDAK U RAZVOJA STOČARSTVA I NJIHVIH ČOBANA-KOJE JE IZNJEDRIA KRVAVA ABLEJALICA-KONTRAREVOLUCJA-NA STARU SRPSKU GODINU-1989.godine(poslijed Titograda-dan poslije Šćepandana-krsne slave Srpske Republike?)…)U KOTORU-gradu od štrafura..!!!
    BLAGO NJIMA KAD OBRAZA NEMAJU-IMALI SU RAŠTA RAČUNA- RAĐATI SE…?!!!

    • A Drinjaku, da Ti je znat, a pojma nemaš, jer veslaš na suvo, ptičica si sa velikim kljunom!
     Rijetka si sorta, sa kočijaškim riječnikom, ali fulaš puno, od
     uvijek se živi u loju i medu, a ono što pretekne, baca se paščadima !
     Zato budi na lancu i ne trzaj,
     rže , brzotrže bez kuraži i obraza!

 4. Orjentiri su se odavno pogubili, pa tako Draginja 100% Srpkinja Pravoslavka glasa za ovaj sramni Zakon. Doktore da li stvarno mislite da sa Draginjom koja je glasala za sramni Zakon mozete napred ? Ako mozete sretno vam bilo.

 5. Znaci, Rankova curica, i Rankov rodjo. Svi u stab. Bjezi Doktore, bjezi da ti misljenje ne uredjuju familija Krivokapica. Bjezi daleko.

 6. ..DRAGI DOKTORE IVANE MIHOV ILIĆU..SRETNA TI “TITULA”-UZ MOJU LIČNU ŽELJU..DA ZAPAMTIŠ(što je bolje-BOLJE JE I ZDRAVIJE)…NIJE KOTOR LEPETANE I LEPETANCI..TO ČUCE PRELETAČI!!!.. NEMOJ ME POGREŠNO SHVATITI UVAŽENA LJUDINO-ČOVJEKU,LJEKARU I HUMANISTO-JER TI ŽELIM SVE ŠTO ŽELIM I SVOJOJ ĐECI!!!

   • ..trebaju mi”FOTURI” -da TEBE i PPERA GUDINA ..skinem sa “KRANA”…da se više ne mučite-PATITE ka rode na kolje…

 7. Cestitke dr. Ilicu. Ne znam sto ce mu to sve, ali ajde. Kada bi se biralo za imena u Kotoru on bi bio jedan za kojega bih glasao, ali posto je clan sdp neka se ne nada cenzusu. Sto mu ja zelim lose neka se prijavi kao nezavisan kandidat ili grupa gradjana sa njime na celu, i eto ga na vrhu. Ali daleko od ovih iz sdp a.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].