Poziv ugostiteljima da plate ako će da rade za Novu godinu

0
Kotor

Mirza Krcić

Mirza Krcić

U susret organizovanom dočeku Nove godine na otvorenom u Kotoru, Turistička organizacija preko Komunalne policije uputila je ugostiteljima u starom gradu poziv da podnesu zahtjev i uplate naknadu po utvrđenoj tarifi, na osnovu koji će im biti izdato Rješenje o produžetku radnog vremena za novogodišnje praznike.

Ugostitelji će do 3 sata poslije ponoći raditi 31. decembra, i 1. i 2. januara, a visina naknade je utvrđena po zonama od 100 do 350 eura.

Zahtjevi se predaju najkasnije do 17. decembra građanskom birou.

Oni koji ne budu radili za praznike nisu obavezni plaćati naknadu.

U slučaju neizmirenja ova obaveze komunalna policija će zatvoriti objekat, kazao je za Skala radio Mirza Krcić, direktor Turističke organizacije Kotor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].