Poslije skoro dva mjeseca odbornici SO nastavljaju rad

0

 

U sali kina “Boka”, poštujući socijalnu distancu u vrijeme epidemije koronavirusa, za četvrtak 30. aprila u 9 sati je zakazana 39. sjednica Skupštine opštine Kotor.

Pred odbornicima je opširan dnevni red sa 19 tačaka.

Između ostalog razmatraće se Izvještaj o radu predsjednika Opštine Kotor sa izvještajem o radu lokalne uprave i službi za 2019. godinu.

U prijedlogu je Odluka o potvrdi Odluke o upotrebi sredstava stalne budžetske rezerve radi otklanjanja posljedica štete od zemljotresa koji je zadesio Grad Zagreb.

Pijredlog Odluke o potvrdi Odluke o upotrebi sredstava stalne budžetske rezerve radi otklanjanja posljedica COVID-19 u Crnoj Gori.

Na dnevnom redu su i Izvještaji o radu OJU ”Muzeji” Kotor za 2019. godinu sa Izvještajima o finansijskom poslovanju za prošlu godinu i JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].